2777
2789
آدمیت

الان اینو میگین 😄😄😄

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

@کاربر نی نی سایت لامصب تگتم نمیشه کرد بگو جن نیستی هر پستی میذهرم به ثانیه نکشیده لایک کردی😰😰 ...

واعی ارع 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده دار و بااصالت باشه.خوشگل باشه. آدم باشه. شخصیت داشته باشه. فهمیده و باشعورباشه.

(هست از این موردا؟)

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
والا ابجیا مازیاد سخت گیرم نیستیم  مارو درک کنن کافیه حرفی که همه پسرا میزنن د ...

الان پرتوقع تر شدن خوشگل باشع خوش هیکل باشع تک دختر یه خانواده پولدار باشه و شاغل باشه و ..

درصورتی ک اکثرا خودشون علافی بیش نیستن

خانواده دار و بااصالت باشه.خوشگل باشه. آدم باشه. شخصیت داشته باشه. فهمیده و باشعورباشه. (هست ...

شما اگه یه اقا با این مشخصات پیدا کردی 

خانمم از این موردا هست😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
خب بستگی داره به طرف خانوم 

😦😦😦😆

اجازه میدین تایپ کنم؟    

ن 😐بشین ی گوشه ذکرتو بگو خودمون جاتون نظرمیدیم🤣

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)