2777
2789
حقیقتش من الان سر دو راهی موندم نمیدونم میتونین کمکم کنین یا نه؟؟به هر حال سوالمو میپرسم من الان دا ...

یکسری سوالات باید ازتون بپرسم اینجا جایش نیست؛ لطفا بعد بیایید تو تاپیک مشاوره بهتون توضیح میدم.

مدرس و مشاور حوزه تحقیق و پژوهش های علمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما الان پسری😐😐

به پروفم میاد که پسر باشم؟😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
لایک کننده گرامی باید عرض کنم خدمتتون ک اعلان لایکتون واس کسی نمیاد فقط باید زد رو لایک ها تا مشخص ب ...

😂😂😂😂ولکن سایت نی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چه معیارهایی؟ بگو ما آقایون یاد بگیریم

بعضی از آقایون  معمولا معیارهاشون بعد اینکه زن میگیرن هم  ثبات نداره....ظرف زن داره اونم با معیارهای خودش انتخاب کرده ...بعد ی مدت ی نفر دیگه رو میبینه میگه عه معیار من این بود نه اون ....

پس معیاری نداشته باشید بهتره ....

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
آفرین دختر با ادب!

😁😁💫😎

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

کامل و جامع بود؛ متشکرم

خواهش میکنم 

ولی گذشته از شوخی ...اگه قصد ازدواج دارید ..فقط قیافه براتون مهم نباشه ...اول خانواده بعد رفتار و شخصیت اون آدم هست که مهمه ...البته این برا خانوم ها هم صدق میکنه....

من خودم میخواستم شوهرمو بخاطر ی مشکل کوچیک تو قیافه رد کتم ولی از اونجا که اعتقاد داشتم مهم شخصیت و خانوادس باهاش ازدواج کردم و الان روزی هزار مرتبه از داشتنش خدا رو شکر میکنم  ....و حتی اون مشکل هم کامل رفع شد ...اما اگه از شخصیتی و خانوادگی مشکل داشت هیچ جوره نمیشد درستش کرد 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی