2777
2789
عنوان

ازدواج با کرد

7581 بازدید | 407 پست

سلام عشق دلای من شما همیشه به من کمک کردین الان به دوستم کمک کنین دوستم با یه پسر کرد دوست شده که پسره همین اول میگه واقعا دوسش داره و میخواد بیاد خواستگاری حالا دوست منم ترکه و اینو بدونین همه کرج زندگی می کنن یعنی یه جا هستن خونواده پسر ولی اینجا نیستن ایلامن به نظر شما پسرهای ایلام چه خصوصیاتی دارن بهتره چه جوری باهاشون رفتار کرد؟ در ضمن کل ایران سرای من است

عالیه😍😍😍دوستام ازدواج کردن عالین

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای از دست این ترکا یه نژاد پرستی هستن که نگو نپرس(البته خودم ترکم) کردا که عالین من عاشقشونم هم دختراشون و هم پسراشون خوشگل و خوش اخلاق هستن و خیلی هم زن دوست و خانواده دوست

با افتخار استقلالیم...💙
ای وای از دست این ترکا یه نژاد پرستی هستن که نگو نپرس(البته خودم ترکم) کردا که عالین من عاشقشونم هم ...

اره ما خودمونم ترکیم یه عروس شمالی داریم بیچارش کردیم خخخخخ ولی کلا با کردها هیچ برخوردی نداشتم

مردای کرد زیاد اهل زبون بازی نیستن ، ولی خیلی زن دوستن.  و اینکه تو عمل دوست داشتنشونو نشون میدن.  ان شاالله هرچی خیره بشه 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا