2777
2789
عنوان

هر طور راحتی همون طور باش !!!

502 بازدید | 16 پست

عنوان جذابیِ  حقیقتا ...

و انصافا هم  خیلی  دهن پر کنِ ...

تو این سایت  خیلی  این حرف رو شنیدم   که  عده ای  به عده ی  دیگه  میگن ، هر طور که  راحتی ، همون طور  باش !

این حرف یعنی ؛

هر طور که  دوست داری  حرف بزن  

هر طور که دوست داری  رفتار کن

هر طور که دوست داری لباس  بپوش 

کلا  هر طور  که  دلت خواست  عمل کن !  مطابق  ( دلم میخواد )  دلت عمل کن  ....

یعنی  هر جا که  دوست داشتی  دل بشکنی  ، بشکن 

هر جا دوست داشتی  ،  ناسزا بگی ، بگو

هر جا خواستی ، شخصیت عریان تو  نشون  بدی  ، بده !  مهم نیست  .. این دیگرانن  که  باید  یه فکری به حال خودشون بکنن ... 

هر  طور که دلت خواست لباس  بپوش ! هنجار جامعه و عرف و ... هم برات مهم نباشه !   

اینا  رو روشنفکری میدونید ( بعضی ها )  یا  چی ؟!

خارجی هایی که تقیدات خاصی هم  ندارن ، وقتی میخوان  وارد  معبد یا امکان مقدس بودایی  یا ... بشن  هم   اول از آداب  اون مکان میپرسن  و بعد  با احترام به مردم  و فرهنگ خاص اون  منطقه  وارد میشن و بازدید میکنن و میان بیرون .... 

اما فرهنگ بعضی هامون  به جای  تعالی  روز به روز  داره پسرفت میکنم ... نسخه های غلط می پیچیم برای هم  ...   دوست من !  اگر دوست داری  با کلاس و  فرهیخته  جلوه کنی ،  راهش  پیشرفت در انسانیتِ  ،  یعنی  اول  درک کنیم  اونی که  مطابق  دلم میخواد  دلش  عمل میکنه  ،  داره به سوی  ( دور از جون همه  واقعا )  حیوانیت قدم برمیداره 

این چهارپایانن  ( بازم دور از جون همه )  که  هر کار  که  دلشون بخواد  انجام میدن  نه انسان ذی شعور و عاقل ....

خلاصه که   میخوایم  خاص جلوه  کنیم و حرفهای  خیلی خاص و جذاب بزنیم  ولی  گاهی متوجه نیستیم  چقدر  داریم خودمونو  سبک میکنیم ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای لزیزم همه چی رفت توهم نت ختمون قطعه  یکی  دیگه دارم مامنم توخونه گمش کرده خودمم مریض  وااای

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

عالی بود بانو جان😍⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

نیستی که تو گومبولی. خیلی خوشحال شدم دیدمت عزیزم😍😍

سلام به روی ماهت ☺️

من م کلی خوشحال شدم که  دیدم تون  ..❣️. 

ان شاءالله هر جا که هستید  خوب و خوش و سلامت باشید در کنار خانواده محترم تون 🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
وای لزیزم همه چی رفت توهم نت ختمون قطعه  یکی  دیگه دارم مامنم توخونه گمش کرده خودمم مریض&n ...

سلام  عزیزم

حال و احوال ت چطوره  ؟ بهتری ؟

دیروز یه دختر 18ساله تاپیک زده بود با دوست پسرم رابطه داشتم و با کل جزئیاتش توضیح داده بود یعنی کلشا، بعد نگران بود باردار شده باشه سه چهار نفر توی اون تاپیک تمام قد از اون دختر حمایت کردن که کار خوبی کردی و به کسی هم مربوط نیست 😶😶😲😲

تو نخ ما نباش گره میخوری

[QUOTE=177963273] سلام  عزیزم حال و احوال ت چطوره  ؟ سرما بهترم اونیکی نمیدونم چه کوفتیه داشتم برای اون غصه میخوردم که مودم و خط و همه چی پوکید  حالا هم مودممو مامانم گم کرده 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دیروز یه دختر 18ساله تاپیک زده بود با دوست پسرم رابطه داشتم و با کل جزئیاتش توضیح داده بود یعنی کلشا ...

یاد بعضی تاپیک ها و کامنت ها  و بعضی کاربرهای  سالهای پیشِ نی نی سایت  بخیر واقعا

الان  وقتی  میایم و تاپیکهای نی نی سایت رو  یه نگاه اجمالی میندازیم  متوجه  میشیم  چقدر  بعضی کامنتها و تاپیک ها   هدف دار زده میشن و غالبا هم در جهت  قبح شکنی

[QUOTE=177963273] سلام  عزیزم حال و احوال ت چطوره  ؟ سرما بهترم اونیکی نمیدونم چه کوفتیه د ...

فدای سرت عزیزم

تو فقط مواظب خودت باش که ان شاءالله  زودتر بهتر و سرحال و قبراق بشی   بقیه ش  درست میشه 

یاد بعضی تاپیک ها و کامنت ها  و بعضی کاربرهای  سالهای پیشِ نی نی سایت  بخیر واقعا ال ...

واقعا نمیدونم چی بگم 

دیروز فهمیدم چقد اخلاق از بین رفته و جامعه به منحط ترین شکل ممکن رسیده

تو نخ ما نباش گره میخوری