2777
2789
عنوان

طلاق از معتاد

105 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من شوهرم معتاد الان نزدیک ۱۰ سال مصرف داره و خواستگاری که اومدن خانواده اش پنهان کردن و ب من یک ماه ب عروسی گفتن اونم برای اینک پسرشون بترسونن ترک کنه فقط گفتن قرص بعد عروسی فهکیدم همه نوع مواد میکشه و حتی سرقت هم داشت از محل کارش و چندبارهم تو خونه ترکش دادم ی سری حالش بد بود بیمارستان هم بردم پرونده داره بنظرتون با این مدارک میتونم طلاق بگیرم کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه بهم میگه طلاق نمیدم نمی تونی هم ثابت کنی میترسم قاضی پشت همسرم در بیاد

اگه معتاد باشه و بخصوص ک ازدوران مجردیش باشه و بتونی ثابت کنی ک معتاده حتی طلاق هم ک نده ۱سال بعدش طلاق غیابی صادر میشه

اگه از مرکز‌ ترک اعتیاد مدارک داشته باشی میتونی. یکی از آشناها سریع گرفت. ولی اصولأ به بعد طلاق فکر کردی؟ حمایت خانواده رو یا شغل داری؟ خرجی میده یا نه؟ منظورم اینه که کارد به استخون رسیده یا نه؟ از چاله در نیای تو چاه بیفتی

اره شوهرت معتاد باشه میتونی جدا شی.توی سند عقد نوشته دیگه.ازش ازمایش میگیرن ملوم میشه معتاده

آخه بعدش بهم گفت برای عقد ی هفته بوده ک نرک کرده بده بعد ازدواج هم کلی آزمایش مثبت دراومده آزمایش دست کاری میکنه حتی ی سری خودش گفت ادرار و رو با یکی عوض کرده

اگه از مرکز‌ ترک اعتیاد مدارک داشته باشی میتونی. یکی از آشناها سریع گرفت. ولی اصولأ به بعد طلاق فکر ...

اینی ک بردم بیمارستان بوده پرونده داخل ی برگه نوشته بود ۶.۷مورد مواد بوده ک هر دفعه مصرف میکرده میدونم بهش هرچی فرصت بدم باز تا خودش نخوابد ترک نمی کنه بعد پدر و مادرم گفتن حمایتت میکنیم تازه ی ماه ب خونواده گفتم بخدا داشتم افسردگی میگرفتم نمیتونم دردم رو ب کی بگم بفکر اینم بعد طلاق برم سر کار اگ بتونم پیدا کنم