2789
عنوان

در مرز طلاق

257 بازدید | 19 پست

خانما ازتون ممنون میشم تاپیکمو تا اخر بخونین و راه حل بهم پیشنهاد کنین..

من و شوهرم همکلاسی بودیم و با عشق ازدواج  کردیم سال اول زندگیمون خوب بود با هم گرم بودیم مشکلی نداشتیم بعد یک سال من باردار شدم و کم کم متوجه شدم شوهرم داره سرد میشه گفتم خب بخاطر بارداریمه رابطه نمیخواد ولی الان بچم ۹ ماهشه خیلی خیلی سرده اصلا رابطه ازم نمیخواد مگا اینکه خودم پیش قدم بشم خسته شدم ازین وضع..قبلا جدا میخوابیدم خوابش نمیبرد میومد پیشم ولی حالا اصلا براش مهم نیست خیلی غرق کار شده صب تا شب بیرون دنبال کارو باره شبم که میاد مدام سرش تو لب تاب و گوشیع خسته شدم میخوام طلاق بگیرم ولی دلم برا دخترم میسوزه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محبت کن بهش 

من پیش مشاور رفتم مثل شما از بارداری رابطمون سردو دعوا زیادتر شده الانم بچه 11 ماهه دارم 

گف برین خاسته هاتونو روی یه کاغذ بنویسین و بهشون عمل کنین و اینکه محبت دله سنگم نرم میکنه

اول مشاور برید

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
کسه دیگه تو زندگیشه شاید

نه بیشتر اینطورن بارداری فاصله میگیرن  چون میترسن مشکل پیش بیاد بعدش که زایمان کردن دیگه شب بیداری و خرج و مخارج اضافه و خیلی چیزای دیگه باعث فاصله گرفتن میشه باید با صحبت کردن حلش کرد 

حتمن یه دلیلی داره انقدر زود به طلاق فک نکن انقدرام که فک میکنی راحت نیس بعد تو زندگی خیلی مشکلات پیش میاد تازه اول زندگیته یکم واسش تراش کن که اگرم به نتیجه نرسیدی بعدطلاق از خودت عصبانی نباشی که شاید میتونستم زندگیمو درست کنمو نشده

خیلی باهاش حرف زدم درست نشد

منم مثل توام ولی چیکارکنم امروز دیگه به مادرش گفتم ببینم چیکارمیکنه مامانش من خسته شدم دیگه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
از چه نظر سرده؟؟جنسی یا کلا؟؟

جنسی عاطفی همه چی 😑😔 بعدش هنوز خانوادش میگن اگه نمیتونی جداشو الان بهتره تا بعدا با یه بچه جداشی

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .