2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 208 پست
عزیزم زیاد بهشون توجه نکن اینا احتمالا ایران نیستن😏

من هنوز زنم دو تا بچه دارم منطقمون خعلی بده بخدا تا برم جایی صد نفر تیکه بارون میکننم ...حالا جرات ندارم جایی بگم چون بگم میگن ایراد از توعه لابدیه جوری میری ک بهت تیکه بندازن در صورتی ک یه بچه بغل یه بچم اینورم 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه! قهرش بی_کینه! دوست داشتنش بی_ادعا و بخشش او بی انتهاست😍❤
با ناله ما چیزی حل نمیشه اصلا ولی حداقل با درد و دل خالی میشم من البته من فقط مشکل خودمو نمی بینم چ ...

بله حق داری درد و دل کنی ولی من میگم در کنارش باید سعیتو بر این بذاری که با این اتفاقات مبارزه کنی و سکوت نکنی

لا اقة لنا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من واسه اینکه دلم میخواست شبا تو خیابون راه برم ولی دختر بودم و شهر ناامن. کیو باید نبخشم؟

جامعه و ملتمون رو

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
اتفاقا من باهمه اینا عاشق جنسیتمم بارها شده ک توخیابون مورد تعرض قرار گرفتم و بعدهم کتک کاری کردم😌 ...

شما درست میگی آفرین به شجاعتت ولی شما که مورد تجاوز قرار نگرفتی خدا رو شکر

وقتی دختری بک...شو از دست بده بخواد حرفم بزنه بهش ننگ هرزه بودن می زنن نمی تونه هیچ کارییی کنه اون بدبخت چه گناهی کرده گناهش اینه که دختره

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
بله حق داری درد و دل کنی ولی من میگم در کنارش باید سعیتو بر این بذاری که با این اتفاقات مبارزه کنی و ...

این کار و که می کنم ولی علاوه بر خودم دلم برا بقیه هم نوعامم می سوزه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

من خودمم واقعا از این همه درد دلم گرفته

ولی همش برمیگرده به خانواده 

اگه خانواده ها حقوق دختر و پسر رو یکی بدونن و به پسرا هم یاد بدن که اینکارو نکنن 

هیچوقت یه دختر از عادی ترین حقوقش خودش بخاطر جنس مخالف نمیترسه

اونایی که واقعیه چی مگه من دور و ورم کم دیدم کسایی که همه اینا رو تحمل کردن فقط چون دخترن

هستن خانمی هایی که با انتخاب اشتباهشون گیر یه ادم هرزه و بیخود افتادن، چون از روی احساس تصمیم به ازدواج گرفتن و نه از روی عقل

طرف 4 تا بهشون دوستت دارم و عاشقتم گفته، فکر کردن مرد رویاهاشونه، وقتی سر خونه زندگیشون رفتن دیدن اون کسی که فکر می کردن نیست و با وجود داشتن زن و بچه باز دنبال دختر بازی و لاس زدن با دختر و زن های دیگه است.

دست درازی هرزه ها به خانم ها رو تو بازارها و جای شلوغ مثل مترو دیدم، مثلا به باسنش دست میزنن یا به سینه هاش، اما اینکه تو روز روشن تو ملاعام بهش تجاوز بشه رو ندیدم و اونم نخواد و نتونه چیزی بگه، که نمیشه، میتونه شکایت کنه و آبروی طرف رو ببره

شما درست میگی آفرین به شجاعتت ولی شما که مورد تجاوز قرار نگرفتی خدا رو شکر وقتی دختری بک...شو از دس ...

ن عزیزم فقط باید نترس باشه.

من دوستی داشتم ک اگر یک پسر از کنارمون رد میشد کلا میترسید بااینک خاطره بدیم نداشت.بنظرم فقط باید رو حس نترس بودن خودمون کار کنیم‌

اگ کسیم خدای نکرده مورد تجاوز قرار گرفت باید ابروی اون شخصو ببره نکه سکوت کنه.سکوت فقط باعث گسترش این اشغالا میشه

ندانم گرا....
موافقم. اما پسر بودنم سختی‌های خودشو داره مثل کار پیدا کردن.. زنگرفتن... 

کارپیدا کردن اره

ولی زن گرفتن ک کلری نداره

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

پسر عموی من چهار سال ازم کوچیکتره هرشب میره بیرون با دوستان هازارتا تا کثافت  کاری میکنن بعد من میرم بیرو مامانم میگه باخودت گوشی نبر اخه مادر من یارو بخواد  بده مینویسه رو کاغد😂

چون دختریم و ایرانی هستیم بدبختیم

چرا باید بدبخت باشی؟

اون چه تاپیکی یه که زدی لعنت به دختر بودن

یعنی همه دخرت بدبخت هستن؟دختر خوشبخت نداریم، تو ایران نمیشه دختر خوشبخت باشن؟ دخترای موفق کم نداریم که تو همین کشور به دنیا اومدن و بزرگ شدن وبرای خودشون کسی شدن و به این چیزها هم توجهی نکردن، براشون مهم نبوده هرزه ها تو خیاباون چی بهشون میگن

شوخی کردم خوشگله - خوشبحالته که کسی مزاحمت نمیشه و متلک بهت نمیگه

مرسی همیشه ازین شوخیای قشنگ بکنید

(وقتی خودم میدونم زشتم،میگم زشتم،بقیه هم بهم میگن،یهو باز میشنوم بهم میریزم mood😑# )

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

خدارو صد هزار مرتبه شکر دخترم

اگه پسر بودم فک کنم خودکشی میکردم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤