2777
2789
عنوان

پسرای ولگرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 208 پست
باور کن متوجه نمیشن دیدم که دارم میگم

چندسالشونه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خوب یه دختر بدبخت که سه تا داداش داره رو فرض کن که هی بهش گیر میدن چرا رنگت زرد شده چرا بد اخلاقی چر ...

ببخشید اون داداشات کرموان و گرنه الان همه پسرا میدونن چی ب چیه ..والا داداشای من تاریخ پریودیمم دارن خخخخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما داری کلی نگاه می کنی، فکر می کنی چون تو اون منطقه ای که هستی پسرای  ولگرد و لاشی زیاده، فکر ...

اتفاقا منم دارم تو یه شهر بزرگ زندگی می کنم که به اصطلاح فرهنگشون بالاس

نه تنها من بلکه خیلی از هم نوع های من این مشکل براشون پیش اومده که بهشون دست درازی شده اگه برای شما پیش نیومده دلیا نمیشه که وجود نداره

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
ببخشید اون داداشات کرموان و گرنه الان همه پسرا میدونن چی ب چیه ..والا داداشای من تاریخ پریودیمم دارن ...

من اتفاقا داداش ندارم😊

ولی دیدم کسایی که اینجورین

داداشای تو تاریخ پریودیت و دارن دلیل نمیشه تو همه خونه ها اینجوری باشه

تو خودتو دیدی فک کردی همه دارن در کمال خوشبختی و ارامش به سر می برن یا شایدم خودتو زدی به کوچه علی چپ

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
چرا باید برای رفتن به یه مسافرت ساده برگه امضا کنم؟ اگه حقوق زن و مرد برابره چرا مرد اجازه داره ۴ ت ...

ببین برای این چرا هیچ جواب قانع کننده ای نیست، من و تو هم هیچ کدوم توانایی نداریم که کاملا قانون رو عوض کنیم ولی میتونیم حداقل برای زندگی مشترک خودمون، تا حدودی برابر رفتار کنیم

لا اقة لنا.
اتفاقا منم دارم تو یه شهر بزرگ زندگی می کنم که به اصطلاح فرهنگشون بالاس نه تنها من بلکه خیلی از هم ...

منم که نگفتم کلا وجود نداره، هست، تو هر منطقه ای کم و بیش هست، یه منطقه خیلی زیاده، یه منطقه خیلی کم و انگشت شمار دیده میشن

بستگی به شعور و فرهنگ و تربیت خونوادگی اون منطقه داره که پسراشونو چطور بار آوردن

چندسالشونه 

من برادر ندارم خودم

ولی دیدم که میگم حتی اگه بدونن که پریود چیه و بفهمن طرف پریوده عمق فاجعه رو درک نمی کنن

ببین برای این چرا هیچ جواب قانع کننده ای نیست، من و تو هم هیچ کدوم توانایی نداریم که کاملا قانون رو ...

منم همین و دارم میگم دیگه میگم هیچ چیز این دنیا واسه دخترا عادلانه نیست

منم که نگفتم کلا وجود نداره، هست، تو هر منطقه ای کم و بیش هست، یه منطقه خیلی زیاده، یه منطقه خیلی کم ...

حالااین  به کنار تو این سایت کم نبودن خانومایی که کتک می خوردن مورد تحقیر و تجاوز و تهمت و همه چی قرار گرفتن چه برسه به اینکه تو پریود کسی بخواد درکشون کنه

حالااین  به کنار تو این سایت کم نبودن خانومایی که کتک می خوردن مورد تحقیر و تجاوز و تهمت و همه ...

اینجا رو ولش کن عزیزم، اکثر کسانی که تاپیک میزنن مادرشوهرم کتکم زد و پدرشوهرم تو گوشم زد و شوهرم تحقیرم کرد، بالای 98 درصد استارترش آقاست و سرکاریه و چرت و پرته و میخواد خانم ها رو ایسگا کنه و بهشون بخنده

منم همین و دارم میگم دیگه میگم هیچ چیز این دنیا واسه دخترا عادلانه نیست

باشه درست ولی الان با ناله کردن ما چیزی حل میشه؟

قطعا نه ولی میتونیم تا جایی که خودمون توانایی داریم برای بهتر شدنش تلاش کنیم

الان همین پریود که گفتی، خودت میتونی به عنوان اولین نفر وقتی مشکل داری به دیگران بگی 

مثلا من چون بابام عادت داره بعضی وقتا به شوخی میاد یه پاتو میگیره و بلندت میکنه، بهش میگم بابا حالم خوب نیست، که اذیتم نکنه

اونم خودش میفهمه

شمام چند بار که انجام بدی کم کم برای خانواده ات جا میافته

لا اقة لنا.

هیچکدوم حرفاتو قبول ندارم 

دخترم و از،دختر بودنم لذت میبرم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜