2777
2789
عنوان

بنظرتون ۲۲ سالگی برا بچه دار شدن دیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس کلا مانع بارداری میشه منم 4ماه اقدام کردم با استرس و نشد ماه 5 و 6 بیخیال بچه شدم باردار شدم&n ...

وای نگو دیگه. آخه چکار کنم دست خودم نیست بخدا مگه میشه بیخیال شد خیلی عجله دارم . واسم دعا کن⁦❤️⁩

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
افرین دانشگام رفتی؟ چی خوندی؟

آره ترم شیشم. بهداشت محیط

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
😂😂 خوش به حالشون با این دغدغه هاشون

چه دغدغه ای از بچه مهمتر . بخدا هر کی رو میبینم یه مشکلی داره مثلا ماشین یا خونه و اینا اصلا بنظرم مشکل نمیاد. بلاخره که آدم میخره .الان فقط از نظر من بچه مهمه

یعنی دغدغه کمیه؟ 

وای نگو دیگه. آخه چکار کنم دست خودم نیست بخدا مگه میشه بیخیال شد خیلی عجله دارم . واسم دعا کن⁦❤️⁩

باور کن جدی میگم اصلا فکر نکن که داری اقدام میکنی برای بچه دار شدن رابطه داشته باشید هروقت احساس نیاز کردید و جلوگیری نکنید به بارداری هم فکر نکن 

من انقدر استرس داشتم که نکنه باردار نشم موقع اقدام کلا هورمونام بهم ریخته بود دوبار در ماه پریود میشدم🤦‍♀️ 

دقیقا از زمانی که قید بارداری رو زدم و بیخیالش شدم باردار شدم

ان شاءالله به زودی باردار بشی عزیزم 

نه سن خوبیه برای بار دار شدن ولی با یه متخصص زنان هم مشورت بگیری بد بود و کلا تحت نظر دکتر باشی برای بار دار شدن 

من شماره دکتر زنان خودمو واست می نویسم حتما برو پیشش خانم دکتر الهام پور مطرود ادرس مطبشم   تو سعادت اباد  02171062650/02171062600

باور کن جدی میگم اصلا فکر نکن که داری اقدام میکنی برای بچه دار شدن رابطه داشته باشید هروقت احساس نیا ...

ممنون عزیزم. انشاالله که منم بتونم بیخیال شم 

چه دغدغه ای از بچه مهمتر . بخدا هر کی رو میبینم یه مشکلی داره مثلا ماشین یا خونه و اینا اصلا بنظرم م ...

دغدغه بجه مهمه . اما دغدغه تربیت ، اینده و رفاهش نه سن بچه دار شدن.

موفق باشی.🌹

خدایا شکرت❤
دغدغه بجه مهمه . اما دغدغه تربیت ، اینده و رفاهش نه سن بچه دار شدن. موفق باشی.🌹

بله اون که صددرصد همیشه کیفیت مهمتره نه کمیت .ولی خب انتظار هم سخته دیگه

نه سن خوبیه برای بار دار شدن ولی با یه متخصص زنان هم مشورت بگیری بد بود و کلا تحت نظر دکتر باشی برای ...

بله حتما.ممنون عزیزم😘