2777
2789
عنوان

بنظرتون ۲۲ سالگی برا بچه دار شدن دیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 85 پست

من ۲۳ سالگی بچه دار شدم ولی الان میگم کاش اول ازدواجم جلوگیری نکرده بودم و الان بچه یک سال بزرگ تر بود.کلا دوست داشتم مثلا ۲۰ سالگی مادر شده بودم یا حتی زودتر 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهمم چرا سرزنش میکنید ؟! 

یک سوال پرسیده راهنماییش کنید و درست بهش جواب بدین. 

جنگ که نیس یه سوال سادست.. 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
مگه چند سالگی ازدواج کردی که میخواستی بیست بچه بیاری؟😐

۱۷ . ۱۴ سالگی عقد

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من ۲۳ سالگی بچه دار شدم ولی الان میگم کاش اول ازدواجم جلوگیری نکرده بودم و الان بچه یک سال بزرگ تر ب ...

آره دقیقا منم همینجوری میگم. کاش جلوگیری نکرده بودم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
چرا؟ بخدا عقده ای شدم عقده بچه خیییلی دوست دارم 

اخه خیلی زوده، اصلا زمانی باید بچه دار بشی که حال روحیت عالی باشه، یه مامان شاد واسه بچت بشی، تو این کرونا بچه هم میمونه خونه، اسیر میشه، بزار سنت یکم بره بالاتر، یکم بگرد، یه دوتا چیز که دوست داری یادبگیر، واسه خودت عشق کن، به وقتش بچه میاری، اخه تو این گرونی، کرونا، گناه داره بچه، خودتم گناه داری

نمیفهمم چرا سرزنش میکنید ؟!  یک سوال پرسیده راهنماییش کنید و درست بهش جواب بدین.  جنگ که ...

آره والا. اشکال نداره ناراحت نمیشم دوست خوبم

2790
2778
2791
2779
2792