2821
2789

چی هست اصلا

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی هست اصلا

میگن اگه از عروسیت چهل روز نگذشته باشه و به عروسی بری یا تازه عروسی  تو این شرایط به عروسی تو بیاد یا مجلس ختم یا قبرستون بری چله میفته روت.

من شک داشتم ولی از چن نفر شنیدم ک گفتن بعد چله بُری حامله شدن

میگن اگه از عروسیت چهل روز نگذشته باشه و به عروسی بری یا تازه عروسی  تو این شرایط به عروسی تو ب ...

خرافاته من خودم 1هفته بعد مراسمم رفتم مجلس ختم بابا جاریم. روز عروسی زن داداشم دختر خالم تازه عروس بود اومده بود عروسیش الان 2تا بچه داره. 

خودتونو درگیر این چیزها نکنید. خدا هر وقت بخواد میده. شما هم برید دکتر شاید خودت یا همسرت مشکل دارین. وگرنه زیر 1سال میگن عادی عزیزم

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
خرافاته من خودم 1هفته بعد مراسمم رفتم مجلس ختم بابا جاریم. روز عروسی زن داداشم دختر خالم تازه عروس ب ...

دکتر رفتیم هردومون مشکلی نداریم

۷ ماهه اقدام کردیم ولی نتیجه نگرفتیم

دکتر رفتیم هردومون مشکلی نداریم ۷ ماهه اقدام کردیم ولی نتیجه نگرفتیم

خوب خدارو شکر عزیزم. شانس بارداری هر فرد در ماه 25درصد هستش. خودتونو تقویت کنید گرمیجات بخورید مخصوصا دمنوش و عسل. انشاالله همین ماه خدا یه نی نی ناز میزاره توی دلت. 

خوب خدارو شکر عزیزم. شانس بارداری هر فرد در ماه 25درصد هستش. خودتونو تقویت کنید گرمیجات بخورید مخصوص ...

ده روز از پریودم گذشته بیبی میزنم منفی میشه البته قبلا هم سابقه تاخیر داشتم برا همون ازمایشم فعلا نمیخوام برم چون میترسم ناامید شم.

ده روز از پریودم گذشته بیبی میزنم منفی میشه البته قبلا هم سابقه تاخیر داشتم برا همون ازمایشم فعلا نم ...

تا 10 روز موردی نداره ولی بیشتر از 10 روز بشه باید بری دکتر. 

همین امروز پری شدم    

انشاالله ماه آینده. ناراحت نباش عزیزم حتما خیری توشه

2824
2823
2791
2779
2792