2777
2789
عنوان

تکون های جنین

246 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من هفته ۳۳ هستم جنین دو سه هفته س که  خیلی تکون میخوره الان چندوقته که همزمان هم به مثانم فشار میاره هم پهلوهام هم زیر سینم

اینا طبیعیه؟؟ من بچه ی اولمه ، گاهی انقد فشارش زیاده که میترسم دستو پاش بشکنه اون تو یا اینکه کیسه آبو پاره کنه😐😐 واااای استرس داررررم الان بچه خیلی تکون خورد بعد یهو یه صدای ضعیفی مثل شکستن استخون انگشتای دست اوممممد !!!😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر سینته انگار پاشو صاف کرده تو گلوت یا سینت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اگه فکر میکنی صافمیشه زیر سینت نفست مشکل پیدا مرده گلم اون چیزی که خوردی که اینجوری شده دبگه نخور تا چند روز اینجوریه من حلیم میخوردم میومد زیر سینم عین دوتا چوب تو گلو سینم داشت فشار میاورد موقع سزارین دوتا پرستار با دستاشون بچرو فشار میدادن بیاد پایین دربیارن هم من حالم بد شد هم کیسم پاره شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اگه فکر میکنی صافمیشه زیر سینت نفست مشکل پیدا مرده گلم اون چیزی که خوردی که اینجوری شده دبگه نخور تا ...

یا خداااا 

نه نفسم خداروشکر تنگ نمیشه فقط احساس میکنم ضربه میزنه به زیر سینم 

فردا میرم سونو خداکنه وضعیت قرارگیریش خوب باشه که اذییت نشم واسه زایمان

یا خداااا  نه نفسم خداروشکر تنگ نمیشه فقط احساس میکنم ضربه میزنه به زیر سینم  فردا میرم ...

عزیزم سونو نمیفهمه منم رفتم نه چیزی نیست فقط اون چیزی که خوردی که اینجوری شد دیگه نخور برای من حلیم بود حالا دوست داشت یا بدش میومد نمیدونم دکترم گفت بخاطر همین بچت ریز دراومده از بس جا نداشت تفصیر خودم بود تا صبح بیدار بودم.ضربه میزنه به سینت ایرادی نداره بچه من چرخیده بود زیر سینم