2821
2789

عاقلي كه همه قبولش داشته باشن. تورو قبول نداره تو سرت هم ميزنه

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عاقلي كه همه قبولش داشته باشن. تورو قبول نداره تو سرت هم ميزنه

همینکه احساس امنیت کنی کنارش درد دل ادمو بخونه خیلیه 😔من ک همش غصه دارم تو یه جمع میریم شوهرم دهنشو باز نکنه حرف نامربوط نزنه

حس خیلی خوب.فقط همینو میدونم پدرم اینطوری نبود امیدوارم شوهرم اینطوری باشه اقلا😞

من همش فک میکردم پدرم اینطوره تا اینکه خیانتشو دیدم و باورم نابود شد قلبم شکست

همینکه احساس امنیت کنی کنارش درد دل ادمو بخونه خیلیه 😔من ک همش غصه دارم تو یه جمع میریم شوهرم دهنشو ...

احساس امنيت نميكني چون خودشو بالاتر از تو ميدونه، خانواده اشم هندونه ميدن زير بغل اش...تحقيرت ميكنن 

به امام حسين ديدم كه دارم بهت ميگم 

دو نفر عين عين هم پسره رو انقدر بهش فهموندن تو عاقلي و عقل كلي جز تحقير و توهين بار زن چيزي نميكنه

وسط خانواده خودش ميشينه به به و چه چه اش ميكنن،  وسط خانواده تو هم بياد ادم حسابتون نميكنه، لنگه شوهر بيشعور خودم 

از بس پدرشوهر و مادرشوهرو خواهرشوهر بي سوادم بهش گفتن تو حاليته ديگه خدارو هم بنده نيست 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
من همش فک میکردم پدرم اینطوره تا اینکه خیانتشو دیدم و باورم نابود شد قلبم شکست

شايد همسرت ادم روراست و صادقيه كه راحت حرف ميزنه تو يه جمع 

ادم بيماري نيست كه خاله زنك باشه و حرف همه رو هزارجور برداشت كنه و به همه اَنگ بچسبونه، براي همينم يه جا ميشينه راحت حرف ميزنه...به خدا به همين وقت عزيز 

مرداي درونگرا از درون مي پوسونن ات 

سعي كن پابه پاي شوهرت باشي اونم كم كم درست ميشه

احساس امنيت نميكني چون خودشو بالاتر از تو ميدونه، خانواده اشم هندونه ميدن زير بغل اش...تحقيرت ميكنن& ...

اونی که شما میگی قطعا عاقل نیست.فقط خود برتر بینی داره.

همسر من عاقله و همه قبولش دارن و به طبع خانوادشم عاقلن و این برخوردایی که شما میگین نمیکنن.اتفاقا همیشه دنبال اینن که پسراشون با عروسا خوب باشن و همیشه طرف عروسا رو میگیرن.

😐😐😐چرا اینکارو کنه؟

شوهر دوست خودم دانشجوي دكتراست و مشاور مالي هست، انقدر تحقير ميكنه زنش رو 

زنش هم فوق ليسانس داره از خانواده اصيلي هم هست خيلي هم ثروتمند هستن خانواده زنه، ولي ادمي كه هندونه بيخودي دادن زير بغلش و حالا به يه جا هم رسيده همش ادعاش ميشه مرده 

اونی که شما میگی قطعا عاقل نیست.فقط خود برتر بینی داره. همسر من عاقله و همه قبولش دارن و به طبع خان ...

نه والا مال من و دوستم برعكسه 

بااينكه خودم تحصيلاتم هم سطح شوهرمه از خانواده شوهرمو بالاترم ، كلمه اي حرف بزنم هزار تا دليل ميارن كه اين نميفهمه ما تجربه داريم ما ميفهميم اين خامه