2821
2789

دقیقا مثل منی منه ماه هفتم اقدامم 

ولی چهار روزه عقب انداختم 

انشالله که مامان شدی 

برات 14تا صلوات فرستادم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
دقیقا مثل منی منه ماه هفتم اقدامم  ولی چهار روزه عقب انداختم  انشالله که مامان شدی  ...

خیلی ممنونم عزیززززم ان شاالله که خدا دل هردومونو شاد کنه، منم دعا میکنم که تو حتما باردار باشی و این ماه خبر خوب بشنوی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ممنونم عزیززززم ان شاالله که خدا دل هردومونو شاد کنه، منم دعا میکنم که تو حتما باردار باشی و ای ...

قربونت بشم عزیزم 

الهی آمین 

انشالله هر کی چشم انتظاره مثله منو تو به خواستش برسه

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
قربونت بشم عزیزم  الهی آمین  انشالله هر کی چشم انتظاره مثله منو تو به خواستش برسه

خدا نکنه 

الهی آمین

منو شوهرم آزمایش هم دادیم هیچ مشکلی نداریم ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم  

خدا نکنه  الهی آمین منو شوهرم آزمایش هم دادیم هیچ مشکلی نداریم ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم & ...

مام هردومون آزمایش دادیم و سالمیم 

فقط من یکم تنبلی داشتم که دارو مصرف میکردم و هر ماه چند تا فولیکول بالغ داشتم ولی حامله نشدم 

دیگه این ماه طبیعی اقدام کردم

انشالله الان حامله ای

برو آزمایش به نظرم

مام هردومون آزمایش دادیم و سالمیم  فقط من یکم تنبلی داشتم که دارو مصرف میکردم و هر ماه چند تا ...

آخه من از دوران مجردی سابقه تاخیر تا ۲۰ روز رو هم داشتم و حتی یک سال پیش که هنوز اقدام نکرده بودم ۱۸ روز تاخیر داشتم برا همون میترسم برم و منفی بشه، میخوام صبر کنم تا ۲۰ روز هم بگذره اگه پری نشدم، برم.

تو بیبی چک نزدی هنوز؟؟؟

آخه من از دوران مجردی سابقه تاخیر تا ۲۰ روز رو هم داشتم و حتی یک سال پیش که هنوز اقدام نکرده بودم ۱۸ ...

نه مال من همیشه سر وقت بوده 

نه عزیزم گذاشتم یک هفته که شد بزارم

اگه باردار بودی حتما خبر بده ک خوشحال بشم

باشه عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792