2777
2789
عنوان

پریود بعد از حاملگی خارج از رحم

72 بازدید | 5 پست

کسایی که یک لوله از دست دادن سیکل پریودتون منظمه؟من۳۰ روزبعد از عملم پریود شدم والان۳۲روز گذشته هنوز پریود نشدم قبلا سر ۳۰روز پریود میشدم ومنظم بود الان خیلی استرس دارم.اونهایی که یک لوله دارن بگید چند ماه بعد از عمل باردار شدید؟

من سه ماه بعد از عمل پریود شذم ..منم ی لوله دارم ...بچه داری

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من سه ماه بعد از عمل پریود شذم ..منم ی لوله دارم ...بچه داری

من دوماه از عملم گذشته نه تاحالا دوبار باردار شدم اولی ایست قلبی دومی هم خارج از رحم شما بچه داری؟یعنی الان چند ماه از عملت گذشته دکتر بهت دلیل خارج رحم رو نگفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوماه از عملم گذشته نه تاحالا دوبار باردار شدم اولی ایست قلبی دومی هم خارج از رحم شما بچه داری؟یع ...

عزیزم من ی پسر دارم 10سالشه

سال 95با ای یو دی باردار شدم که خارج رحم بود و ی لوله رو از دست دادم .....بعدش رفتم عکس رنگی گرفتم اون ی لولم باز شد و باردار شدم متاسفانه تو هشت ماهگی گفتن مشکل داره و زنده نموند .......الان می خوام اقدام کنم ......دکتر به شما نگفت که با ی لوله احتمال بارداری چقدر میشه؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم من ی پسر دارم 10سالشه سال 95با ای یو دی باردار شدم که خارج رحم بود و ی لوله رو از دست دادم .. ...

وای عزیزم چرا ۸ماه زنده نمونده مشکلش چی بود؟حتما مشکلش رو بفهم که دوباره خدایی نکرده مشکلی نشه به من گفت دوسه ماه بعد عمل برم پیشش دوباره دارو بده ولی میخوام طبیعی باردار بشم بارداری اولم ناخواسته بود ولی اینو با امپول سینال ولتروزول بود قبلش عکس رنگی دادم لوله هام باز بود ولی نمیدونم چرا خارج رحم شد الان موعدمه پریود بشم میرم برای اقدام.شما لاپاراسکوپی شدی یا سزارین؟

وای عزیزم چرا ۸ماه زنده نمونده مشکلش چی بود؟حتما مشکلش رو بفهم که دوباره خدایی نکرده مشکلی نشه به من ...

سزارین