2777
2789
عنوان

یه چیزبگم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 59 پست
بیچاره آهنگ خوند بهش فحش دادن نماز خوندن بهش فحش دادن انداختنش زندان از کشور بیرونش کردن خب چه توقعی ...

عه در جریان نبودم ...من اون آهنگش که میخونه با تو نمیپرم حتی بایه آدم لاتو هنوزم گوشش میکنم عالیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه در جریان نبودم ...من اون آهنگش که میخونه با تو نمیپرم حتی بایه آدم لاتو هنوزم گوشش میکنم عالیه&nb ...

آره خیلی خوبه آهنگ روز به روز هم عالیه😍

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
مگه چشه😬اون موقعه ک همه رو واس نماز بیدار میکرد بد نبود الان بد شد  بعدشم مطمعن باش با اون هم ...

اون موقع که ازش متنفربودچون قشنگ مشخص بود ریاکاری میکردبخاطرپول .بازالان خودشه.شایدخودواقعی من ازاونم بدترباشه قضاوتش نمیکنم خدایی

انشاالله خدا براه راست هدایتش کنه بشه همون تتلو قبلی

آره😍

داره سیگارش هم ترک میکنه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
من کلیپاشو گاهی میبینم اینستا همشم با خودم میگم این خوب میشه حالا ببین کی گفتم

منم مطمئنم یه روز میشه همون تتلوی قبلی

ولی اسی من یه تتلیتی هایی میشناسم که اگه الان این تاپیکت رو میدیدن نی نی سایت رو آتیش میزدن😂❤

اگه اینیستابودکه اره ولی اینجا بیشتریامنطقی ان

تو بیا تو یوتیوب ببین😂❤

اون موقع که ازش متنفربودچون قشنگ مشخص بود ریاکاری میکردبخاطرپول .بازالان خودشه.شایدخودواقعی من ازاون ...

اما من خیلی دلم براش میسوزه..حقش این نبود باو بدبختش کردن حیونی رو با اون صدایی ک داره 

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤