2777
2789
عنوان

یه چیزبگم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 59 پست

🤣🤣🤣🤣🤣

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

تا زمان بچه شما تتلو ديگع سنگين محسوب ميشه و اهنكهاش باب ميل سن و سال دارها ميشه

مثل الان كه ماها علاقه به ستار و ابي داريم تتلو در حد اينا ميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه طرفدار داره  من از اون دفعه که گفت به دخترا زیر هفده سال گرایش داره حالم ازش بهم خورد

لایویی که بعد از اون حرفش زد رو تو یوتیوب ببین!! 

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

تتلو مگ طرفدار داره؟روانی دفتر نقاشی به طرفداراشم میخواد بر  بخوره بخوره وقتی یکی شعور نداره

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

مگه چشه😬اون موقعه ک همه رو واس نماز بیدار میکرد بد نبود الان بد شد 

بعدشم مطمعن باش با اون همه موادی ک الان میزنه تا بچت بخواد بزرگ بشه این بدلخت مرده😕😕من ک خیلی صداشو دوس دارم

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
خدایی خیلی بدم میاد ازش اصن فازشو نمیفهمم  🤣🤣

اوکی😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی