2777
2789
اوه این خیلی زیاده ببین کجای تهرانه چون فرهنگ پایین و بالا خیلی فرق داره انصافا توهین نیست حقیقته ...

لابی من ۲۴ ساعته، مهدکودک، سالن ورزشی و .... داره

البته نوسازه. هنوز ساکن نشدن

و یه ویژگی خوب که داره اینه که یه حیاط اختصاصی ۵۰-۴۰ متری هم داره البته طبقه اوله این واحد

برج‌افتضاحه طبقه همکف اصلا نخر پشیمون میشی بخاطر لوله و سروصدا و سردی پارکینگ. من باشلوغی نمیتونم کناربیام والا ما۸واحدیم عین سگ وگربه باهم میجنگیم هرکی یچیزمیگه 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای نه اصلاا برجی که ما توش بودیم ۴۰ طبقه بود ماهم طبقه ی ۳۹ اصلا دوسش نداشتم اخرشم فروختیمش رفتیم خونه ویلایی گرفتیم😂

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
طبقه اول برندار  البته اگه حیاط داره باز میشه روش فکر کرد

می تونیم طبقات بالاتر هم بگیریم. فقط به خاطر حیاط میگم طبقه هم کف

البته سقفش بلنده. ۴ متره

شما برای چی میگی طبقه همکف برندار

بخاطر چشم انداز

از نظر چشم انداز که خودمم طبقات بالا دوست دارم

ولی از بس پسرم از صبح تا شب کارش فوتبال توی ساختمونه، دیگه خسته شدم. می خوام برم یه جایی حیاط داشته باشه

میشه بگی چرا دوست نداشتی؟

خوشم نمیومد خفه بود اعصابمو خورد میکرد سمت تراسم خو اصلا نمیرفتم😂 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜