2777
2789

من نزدم ولی تا دو هفته ورم داره بعد دو هفته خیلی خوشکل میشه، پشیمون نمیشی فقط لباتو شتری نکن 

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زدم بد نیست

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

من زدم همش جذب شد خیلی سریع تا ۳_۴ روز اول ورم بد داره

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
 انزیم چیه توضیح لطفا

عزیزم آنزیم حلال ژل یا همون فیلر هست مثلا من خودمم جدیدا آنزیم زدم به لبم که ژلش بره اول که آنزیم می‌زنی لبت ورم میکنه حدودا یک هفته بعد خوب میشه الان لب بدون ژل مد شده و اکثرا دارن آنزیم میزنن اینم بگم خیلی درد داره

💍♥️Married