گیسو_کمنو مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 92 عنوان صمغ عربی 82 بازدید | 9 پست سلام دوستانتهرانیا عزیز اگه جاییو میشناسین ک با صمغ عربی اپیلاسیون انجام میده میشه معرفی کنید🙏🙏🙏 1399/12/02 | 09:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12307 حالا چرا صمغ عربی؟؟؟؟؟گیاهی هم خوبه......من میرم خیلیم خوبه من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
گیسو_کمنو مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 92 حالا چرا صمغ عربی؟؟؟؟؟گیاهی هم خوبه......من میرم خیلیم خوبه چندوقته درمیاد؟شما تهرانید؟
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12307 چندوقته درمیاد؟ شما تهرانید؟ بله........اولش دو هفته یه بار......بعد که مرتب میری دیرتر......مثلا ماهی یه بار.... .کلا ریشه موهات سست میشه دیر درمیاد دیگه من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
گیسو_کمنو مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 92 بله........اولش دو هفته یه بار......بعد که مرتب میری دیرتر......مثلا ماهی یه بار.... .کلا ریشه ... میشه ادرس یا شماره تلفن اگه داری برام بفرستیممنونم
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12307 میشه ادرس یا شماره تلفن اگه داری برام بفرستی ممنونم خوب چرا تو محل خودتون نمیری؟؟؟؟؟اپیلاسیون باید نزدیک به خونه باشه که بتونی هر ماه مرتب بری من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
گیسو_کمنو مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 92 خوب چرا تو محل خودتون نمیری؟؟؟؟؟اپیلاسیون باید نزدیک به خونه باشه که بتونی هر ماه مرتب بری اخه من تازه ی ماهه اومدم تهران جاییو بلد نیستم اینجا
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12307 اخه من تازه ی ماهه اومدم تهران جاییو بلد نیستم اینجا چرا ....بالاخره دور و اطرافتون آرایشگاه است یکی انتخاب کن برو همونجا.......کجای تهرانی ؟؟؟؟من لواسان هستم......فکر نکنم بتونی بیایی من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد