2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطرناک که هس به مرگ زندگی وصله مخصوصا راه یونان اونم دریایی  اگه تو مرز ترکیه بگیرنمون کتک میز ...

وای😱😱😱😱😱😱😱نه خیلی خطرناکه

اگه یونان گرفتنتون چجوری برمیگردین آخه بدون هیچی؟

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
وای😱😱😱😱😱😱😱نه خیلی خطرناکه اگه یونان گرفتنتون چجوری برمیگردین آخه بدون هیچی؟

اره عزیزم خطرناکه بازی با جونمونه اونم با 2تا بچه کوچیک

اگه ولمون کردن تو جنگل راهمونو میگیریم میایم دوباره سمت ترکیه 

ترکیه خواهرم خونه زندگی داره پولم یکم پیش مامانم میزارم اگه لازم شد میگم بفرستن برام

اره عزیزم خطرناکه بازی با جونمونه اونم با 2تا بچه کوچیک اگه ولمون کردن تو جنگل راهمونو میگیریم میای ...

گلم چرا میخای بری آخه؟

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
گلم چرا میخای بری آخه؟

ببین عزیزم شرایط اینجارو که میدونی دیگه نمیشه زندگی کرد شوهرم بخاطره دوهزار سگ دو میزنه یکیمون دوتا نمیشه بعد اصل مقصدمونم کشورای اروپاییه وقتی میریم یونان اونجا بهمون قبولی میدن بعد رایگان میفرستنمون کشورای اروپایی هر ماه حقوق میدن به مهاجرین خونه میدن کاره خوب با درامد بالامیدن گله گله دوست اشناهامون رفتن انقد راضین از زندگیشون 

بخاطر این ماهم تصمیم گرفتم بریم اگه خدا بخواد برج 6جم میکنم

امیدوارم خوب بشی گلم ❤

امیدوارم 🌻🌻🌻

۲۲ سالمه و ۱۰ ساله دچار بیماری سختی شدم برای سلامتیم دعا کنید که به هر دری زدم بسته بود یعنی چه حکمتیه تو این جون دادن و بین زمین و آسمون معلق بودن ...