2777
2789
عنوان

بیایین دیگه🥺🥺🥺

88 بازدید | 13 پست

اگه بخوام برم باشگاه هرروز دو ساعت برا یک ماه چقد احتمال کرونا گرفتتم هست

جعمیت هم اندازع تعداد انگشتا دسته

یعنی میمرم🥺🥺

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکسال از خونه تکون نخوردم یه بار رفتم خونه مامانم دخترمو از شیر بگیرم که  کرونا گرفتم 🤕 همچنان خوب هم نشدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کرونا انگلیسی اومده نرو کرونا افریقایی فنلادی ژاپنی همه اومدن اون چینیم که هست مهمونی گرفته همه کرونا هارو ازتخم دراورده باورت میشه شب خواب میبین یه کرونای چشم بادومی میفته دنبالم بعد میام فرارکنم توکوچه بن بست یه کرونا با چشمای ابی وشاخای طلایی از جلوم درمیاد بعدیه دفعه انواع کرونا که مثل ادمن ولی کلشون پراز خاره بعد اون یکی سیاهه قاه قاه میخنده من از ترس از خواب میپرم 

ماها شانس نداریم  حالا اونایی که یکسره بیرونن هیچیشون نمیشه

آره بخدا اونقدر حرص خوردم من شهر غربت تو چهار دیواری پوسیدم حتی عید خونه پدرم نرفتم گفتم رعایت کنم کرونا نگیریم الکل نموند رو این وسایل سوپر مارکت خالی نکردم چقدر پول ماسک دادم😕

آخرش شد 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وای واقعا؟  احتیاط خوبه ولی شما دیکه خیلی استرس داری

اره زیاد اولا که کلا همش سر همه دادمیزدم میگفتم دستاتونوبشورین اینقد الکل میزدم گلوم همش درد میکرد میترسم خیلی فکر میکنم این کرونا به یه چیز وحشتناک ترتبدیل بشه

اره زیاد اولا که کلا همش سر همه دادمیزدم میگفتم دستاتونوبشورین اینقد الکل میزدم گلوم همش درد میکرد م ...

به چی مثلا؟ 

عزیزم‌منکه دلم روشنه ان شالله امسال واکسن بزنیم و ریشه کن بشه😔

کاش به روزای قبل برگردیم زودتر