2777
2789
عنوان

شغل

125 بازدید | 18 پست

بچها میخوام برم دوره های دستیار دندونپزشک ببینم 

بنظرتون دستیار دندونپزشک بهتره یا اینک برم دوره های پوست و اسکینکر ببینم؟؟

از لحاظ حقوق کدوم بیشترع؟؟

ی دندونسازیم هست ولی میگن مجوز نمیدع و اینا 

بهم بگین کدومش بهترع برم

تعداد رای : 12
نظرسنجی
اسکینکر
6
50%
دستیار دندونپزشک
3
25%
دندونساز تجربی
3
25%

از هیچکدوم اطلاع ندارم

هرکاری رو که شروع کردی ان شالله موفق بشی

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اطلاع کاملی ندارم از اینها ولی دستیار دندونپزشک کل روز سرکاره. از صبح زود میرن تا شب. مگر اینکه یه جایی بری که شیفتی باشه

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
به نظرم سرمایه گذاری مطمئن ورود به رشته پیراپزشکیه.شرایط سنی هم که داری برو درس بخون.نرو دستیاری.به ...

درسم تموم شدع 

شرایطم افتضاح 

چ مالی چ موقعیتی 

والا بخدا با خوندن کتابای مدرسه کسی چیزی نمیارع من یبار کنکور دادم با همونا نتیجش رو دیدم 

مجبورم برم سر کار ک خانواده رو نجات بدم 

هزینه دانشگاه ندارن بدن 

مجبورم هم کار کنم هم درس بخونم

درسم تموم شدع  شرایطم افتضاح  چ مالی چ موقعیتی  والا بخدا با خوندن کتابای مدرسه کس ...

درک میکنم عزیزم.پس با این شرایط شاید بخترین انتخاب همون دستیاری دندان باشه.و بعد یکی دو سال یه پولی بزاری کنار .مدارک معتبر دستیاری بگیری و تو این شغل رشد کنی.

درک میکنم عزیزم.پس با این شرایط شاید بخترین انتخاب همون دستیاری دندان باشه.و بعد یکی دو سال یه پولی ...

برام دعا کنید بخدا انقدر دوس دارم برم دانشگاه ک باورتون نمیشه😔❤

اهان  كنكور نميدي دبيري قبول شي بهترين شغله براي خانوم و از دانشجويي حقوق داري و بيمه اي و است ...

دبیری کلا دوست ندارم 

قبولیش ب این سادگیاهم نیست باید بلاخره خرج کرد کتاب کمک درسی مشاور کم کم باید 3 4 ملیون خرج کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز