2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ببرش دکتر ک ب اندازه وزنش بهت بگه چقدر دارو بدی. بعدم براش بیبی کِر بگیر روزی ۲بار فکر کنم یک ماهه ۵قطره بهش بده تو نت بزن بیبی کر پاکتش سبزه با عکس دوتا نی نی.

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
نمیدونم بردم متخصص گفتم اینجوری درد داره بیقراره گفت هیچی نیست یکم عرق نعنا بده که البته اونم بی فای ...

یه قطره دیگم کولیکز اونم خارجیه اون ۵قطره روزی دوبار ساعتاشو خودت تنظیم کن عالیه این دوتا من خودم ب دخترم دادم و هرماه تموم میشد و باز میگرفتم تا یکسالگی دادم بعدشم هروقت احساس میکردم ازیت شده نفخ داره بازم میدادم. دوتاشو باهم ۵۰میگرفتم یکی ۲۰تومن یکی ۳۰تومن 

نمیدونم بردم متخصص گفتم اینجوری درد داره بیقراره گفت هیچی نیست یکم عرق نعنا بده که البته اونم بی فای ...

عرق نعناع ماله قدیمه. الان بیبی کر و کولیکز میدن هردوتا قطره عالیه. خواهرمم ب بچش میده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792