2789
عنوان

مامانا کمک

46 بازدید | 9 پست

بچم سه ماهشه ۶ کیلو بود وزن اولیش۳۵۰۰ بود..یه مدتیه درس شیر نمیخوره ۵ یا ۶ سساعت طول میکشه تا بخوره شیر خشکیه بیشتر   شیر خودم خیلی کمه ولی خب همون مقدار کمو بهش میدم ..حالا چسبیده ب سینم شیرخشک تو خواب میخورخ تو بیداری ب زوووور...نان بهش میدم توروخدا بگین چ شیرخشکی بهتره و ب شیر خودم نزدیکتره..دیگه خسته شدم از شیر خوردنش چقد باید بشینم تا دو درجه ب زور بخوره اپتامیل چطوره 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

مثل پسر منه

دیگه من میدوشیدم با قطره چکون میدادم الآنم که یک سالش با قطره چکون شیر خشک میدم چه روزایی بود شیر نمی‌خورد 

بچت کولیک دارع یا رفلاکس حتما یه دکتر. خوب ببر

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
مثل پسر منه دیگه من میدوشیدم با قطره چکون میدادم الآنم که یک سالش با قطره چکون شیر خشک میدم چه روزا ...

قطره چکون میدم یه وقتایی ولی خسته شدم دیگه...خیلی کند شیز میخوره ..تو چیکارش کردی

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قطره چکون میدم یه وقتایی ولی خسته شدم دیگه...خیلی کند شیز میخوره ..تو چیکارش کردی

میگم دیگه با قطره چکون دادم از چهار ماهگی حتی تو خوابم با قطره چکون چون نه شیشه گرفت نه سینه

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
میگم دیگه با قطره چکون دادم از چهار ماهگی حتی تو خوابم با قطره چکون چون نه شیشه گرفت نه سینه

واااای یا خدداااااا اخه چقد میشه خیلی سختهههه

واااای یا خدداااااا اخه چقد میشه خیلی سختهههه

بخدا داغون شدم هیچ جا نمی‌رفتم همه میگفتن این چه وضعیه 

ولی تو حتما یه دکتر خوب ببر پسرتو 

بخاطر شیر نخوردنش شیشه هم تو خواب بده شش ماه اینا بشه میخوره

بخدا داغون شدم هیچ جا نمی‌رفتم همه میگفتن این چه وضعیه  ولی تو حتما یه دکتر خوب ببر پسرت ...

بچم دخترع عزیزم‌.حالا میخوام ببرمش..چ شیر خشکی میدادی؟با نان شکمش سفتع هرروز کار نمیکنه دوروز یه بار 

بچم دخترع عزیزم‌.حالا میخوام ببرمش..چ شیر خشکی میدادی؟با نان شکمش سفتع هرروز کار نمیکنه دوروز یه بار ...

خدا حفظش کنه 

شیر نان میدادم ولی پی پی کردنش خوب بود

خدا حفظش کنه  شیر نان میدادم ولی پی پی کردنش خوب بود

وزن گیریش چطور بود اخه دخترن زیاد وزن نمیگیره...بنظرت اپتامیل خوبه

وزن گیریش چطور بود اخه دخترن زیاد وزن نمیگیره...بنظرت اپتامیل خوبه

خوب بود نان واسع وزن گیری بهترینه

ولی اگه رفلاکس و کولیک داشته باشه دکتر شیر خشک مخصوص میده