2777
2789
عنوان

خرید عیددددد

80 بازدید | 10 پست

بچه هااا چیزی خریدین؟ قیمتا چجوریه؟

من هووچی نخریدم🤐تو اینستا دیدم لعنتی ارزون ترییین منتوها 3۰۰ تومنن هفففف🤕

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳
امروز برای مانتو رفتم همه دوروبر ۳۰۰ زشت و مسخره

وای اره مدلا خیلی زشتن

کجا رفتی؟ چیزی گرفتی؟

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید باورتون نشه ولی من هنوز عید پارسال خرید نکردم چون قرنطینه بودم نتونستم امسالم ذوقی ندارم نمیدون ...

دقیقااا منم پارسال حتی یه جورابم نخریدم ولی واقعا نیاز دادم امسال بخرم لباسام داغون شدننن

فقط لباس خونه و شال و روسری خریدم.امسال عیدم مثل پارسال خبری از مهمونی و دیدو بازدید نیست

باز همینم خوبه مبارکتون باشه