2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 161 پست
بهم درخواست دوستی بده یه چیزایی میخوام بگم که شخصی برای خودت هست 

ابجی سلام چند بار پرسیدم بی زحمت جواب میدی 🌹

ابجی من کنکور امسال چه رشته ای قبول میشم تجربی؟دارو یا فیزیوتراپی میارم؟

دختر خالم چی قبول میشه کنکور؟

دختر خالم دوسم یا حسی بهم داره؟

آزمون دکترا تعویق میفته؟

ببخش زیاده شرمنده 

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسم گفت

عزیزم میشه حستو بگی اسم همس آیندم چی میشه چند سالشه کی میاد؟

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
دخمل جان نظر شما چیه؟بچه توی شکمم چیه؟

جواب اینسوالتو ببین چندماه قبل بهت گفته بودم دختره الان دیدم تاپیکت زدی که دختر شده چندتا پست پایین تر گفته بودم دختره

مبارک باشه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

جواب اینسوالتو ببین چندماه قبل بهت گفته بودم دختره الان دیدم تاپیکت زدی که دختر شده چندتا پست پایین ...

میشه خصوصی درباره رشته پرستاری کمکم کنی؟

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
جواب اینسوالتو ببین چندماه قبل بهت گفته بودم دختره الان دیدم تاپیکت زدی که دختر شده چندتا پست پایین ...

ممنون گلم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان , هی چرخ بزن در من و دل را بتکان , این هم نفسی چه حس و حالی دارد , در پیکر من دو قلب دارد ضربان