2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 161 پست
خیلی دیر نیس ازدواجت فک کنم چندماه دیگه یا حداکثر یک سال دیکه

واا چرا منو نمیگی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغل شدنت بسته به روابط عمومی تو داره  سر زبون داری هااا ولی یه کم توی روابط عمومی ات کار کن&n ...

ابجی سلام 

کنکور دکترا تعویق میفته؟

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

ن دوس پسرمه نه نامزدی ن چیزی فقط بم گفته چجوری براش کم نزاشتم

کم نزاشتی اشتباه نوشتم 

کم نمیزاری 

منظورم در زندگی زناشویی و مشترک بود

زودی نوشتم ببخشید 

برام توی خصوص ۱۰ تا پیام اومده دیگه چک نمیکنم چی نوشتم و غلط املایی دارم ببخشید 

دخمل جان شوهرمم بمن تعهدمیده ؟؟؟این ماجراچجورمیشه اخرش برمیگردم سرخونه زندگیم؟؟چندتابچه دارم دراینده ...

اره دوست داره قطعا اون زندگی برای توعههه 

یه پسر یه دختر 😊😊

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

خیلی دیر نیس ازدواجت فک کنم چندماه دیگه یا حداکثر یک سال دیکه

ابجی کنکور دکترا تعویق میفته ؟

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

کم نزاشتی اشتباه نوشتم  کم نمیزاری  منظورم در زندگی زناشویی و مشترک بود زودی نوشتم ببخش ...

خصوصیات اخلاقی من چیه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

@دخمل15 زمان ازدواج منو بگو مرسی

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
واا چرا منو نمیگی 

ازدواجت ۲۲ اینا من سن میگم 

اصلا نمیدونم چندسالته این عدد اومد دهنم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

بلهههه

واقعاا؟

خانوادم مخالفتی نمیکنن؟

مخالفتشون چند وقت طول میکشه؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره