2777
2789

اینا رو بیخیال چند روز ازت گذشته

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

چه ربطی به لانه گزینی داره😐

۳،۴ روز که از پریودت بگذرا نشون میده میخوای خیلی معتبر باشه تا ۱۰ روز صبر کن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا با دلای پاکتون دعا کنین منم باردار نباشم نمیخوام گناه کنم 😭😭😭😭

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
چه ربطی به لانه گزینی داره😐 ۳،۴ روز که از پریودت بگذرا نشون میده میخوای خیلی معتبر باشه تا ۱۰ ر ...

ربط داره چون واسه بعضی هاحتی یه هفته قبل پریودهم نشون میده

یه هفته مونده البته ماه قبل هم بابیست روزتاخیرپریودشدم ازدیشب یکم لک بینی دارم حس میکنم لانه گزینیه

لکه هات چطور حالت خونابه کمرنگ داره یا زیاد حالت خون 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
حالت خونابه مثل ترشح سفیدوخون

انشالله که بارداری عزیزم هر چی صلاحه خداست

تا فردا اگه پریود نشدی هفته بعد بی بی چک بزار یا برو ازمایش بتا

کلاقطع شدلکه بینی فقط یکم خفیف دردشکم دارم یه هفته مونده تاپریودمیترسم منفی بشه بخوره توذوقم