2777
2789

سلام

شماره حرم امام حسین ع گذاشتم تو تاپیک قبلیم خیلی باحاله

اگه دلتون گرفت زنگ بزنین

.

.

.

چه خبرا دیگه روز جمعه چیکارا کردین؟شوهراتون چیکارا می‌کردن

منکه مهمون داشتم

شوهرمم خونه مامانش بنایی می کرد🤪

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

من امروز از نظر درسی خیلی بد پیش رفتم دیروز هشت ساعت اینا درس خوندم امروز فکر کنم هنوز دو سه ساعت هم نشده دیر بیدار شدم ساعتای یازده دوازده ، بعد تو اتاق حبس بودم ( با بابام و داداشم قهر بودم ) مامانم اومد پیشم با هم نقاشی کشیدیم ساعت چهار اینا شد دو نایی نهار خوردیم و یکم خوابیدیم هفت شد هفت پاشدم رفتم سر درسام بعد مهمون اومد الان تو اتاق مثلا دارم درس می خونم 😅

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز از نظر درسی خیلی بد پیش رفتم دیروز هشت ساعت اینا درس خوندم امروز فکر کنم هنوز دو سه ساعت هم ...

😂😂😂😂برو درسات بخون

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥
😂😂😂😂برو درسات بخون

برفتم😅🙋

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون