2777
2789
عنوان

میتونی کمکم کنی؟

417 بازدید | 73 پست

توی این چند وقت اخیر اتفاقایی افتاده که یه جورایی کلا اعتقاداتمو از دست دادم... دیگه خدایی نیس برام... اما خوشحال نیستم ازین بابت ... میتونین کمکم کنین... واقعا دارم عذاب میکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا خصوصی

چون اطرافت پراز انرژی منفی هست، درونت پر از سیاهی هست، سبک نیستی، هر وقت آدم حس کنه سبکه مثل پرکاه یعنی وجودش پراز نوره، آدمی نوره فقط، تو این نور رو تاریک وتیره کردی،

باید زمان بزاری تو باید اول وجود خدا رو باور داشته باشی بعد به مراحل دیگه بری 

بدون منت به کسی کمک کن وبا اطمینان کامل بگو خدا حتما جواب ابن خوبی رو یه جوری میده ولی باید با خیال راحت بسپاری بهش ،هر وقت دریافت کردی ،خودت دیگه می فهمی چیکار باید کنی 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

من پنج ساله که ازدواج کردم و ۲ ساله خونه دارم. دخترم یک و نیم سالشه 

تازه فهمیدم که سوهرم اوایل ازدواجمون با دوست صمیمیم به من خیانت کرده... در حد رابطه و ...

خیلی اتفاقای عجیب و غریبی افتاده که واقعا نمیدونم از کدومش بگم ولی اینو بگم که خدا سر وعده هایی که ت ...

منم عزیزم تازه جدا شدم مامان بابام اونام طلاقین خیلی افسردم:))

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
من پنج ساله که ازدواج کردم و ۲ ساله خونه دارم. دخترم یک و نیم سالشه  تازه فهمیدم که سوهرم اوای ...

:))) وای چطوری فهمیدی..

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊