بزرگِ قانون جذبیا در نهایت در اثر بحث کردن با یک عارف پی برد چقدر شناختش از جذب و علت جذب ،محدوده ..اخرین و پخته ترین کتابش اسمش محدودیت صفره !یعنی همون میدان تسلیم و صفر شدن و بودن در بالاترین فرکانس وجودیه که بگی بشو میشه ، برای ایجاد شدن چیزی، باید تمامی نیروهای کارآمد موجود دست اندر کار شوند. زیرا این "ایجاد"، یک پدیده ی در رابطه است. یک چیز خود همه چیز است. "کُن" فرمان به همه ی نیروهای پیدا و پنهان برای ایجاد شیء است. یک فراخوان است که از سوی روح الهی صادر می شود. پس کار هر کسی نیست. کار خود خدا و کار کسانی است که اذن خدا را دارند. و دقیقاً از این روست که در قرآن، حکایت "کُن فَیَکُون"؛ باری با فعل مفرد آمده "اَن یَقُولَ"، و باری با فعل جمع "اَن نَقُولَ". در احادیث قدسی نیز آمده است که فرمود؛ "اَطِعنِی اَجعَلکَ مِثلِی" (اطاعتم کن تا تو را چون خود کنم!) تا تو نیز چون بگویی باش، پس بشود. ، ویا این ایه ی مهم :ادعونی استجب لکم ، گفته مرا بخوانید تا اجابتتان کنم،چرا نگفته که ارزو هاتونو بخوانید تا اجابتتون کنم ،فقط در صورت خواندن خود خداست که ما تسلیم میشیم و وارد میدان صفر ِ وجودی میشیم حتیقانون جذب هم که ناقص توشته شده ،میگه ارزوتونو بخواید و براش تلاش کنین و بعد رهاش کنین تا حس ِ نیازمندی و نداشتنش تبدیل به ارتعاش وجودیتون نشه یعنی مون میدان صفر و تسلیم ، بماند که خواندنِ خدا هم روش داره و با حضور باید رفت نه صرفا صدا زدن و فکر کردن در مورد کلمه ی خدا
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ