2777
2789
عنوان

کار

62 بازدید | 13 پست

کسی کار غیرحضوری(اینترنتی) سراغ داره ک حقوقش هم ثابت باشه؟؟

لطفا حالت هرمی و اینها نباشه فقط 

پول حلال باشه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
اره
0
0%
ن
3
100%

ن ..من که نمیشناسم..اونایی هم ک میشناسم یا اولش پول میگیرن بعد غیب میشن 😂

یا بازاریابی شبکه ای ها هستن ک من از مدل کارشون خیلی بدم میاد و درامدشم مشکل داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن ..من که نمیشناسم..اونایی هم ک میشناسم یا اولش پول میگیرن بعد غیب میشن 😂 یا بازاریابی شبکه ای ها ...

اره منم حس میکنم مشکل دارن ولی قبول ندارن😑😂

من اینترنتی کار ترجمه انجام میدم. خیلی خوبه

خب اولش پول ثبت نام و اینا میگیرن ینی واسه ی شرکت کار میکنی یا خصوصی؟؟من زبانم عالیع همه دوره هارو گذروندم فقط پول ندارم برم مدرک بگیرم😂

اره منم حس میکنم مشکل دارن ولی قبول ندارن😑😂

اصلا جوابشون رو نباید بدید..همین چند وقت پیش با یکی بحث میکردم ..اخر قانعش کردم ولی بازم کار خودشو کرد😅.من هزارتا دلیل دارم براشون..

اصلا بدرد نمیخوره بنظرم.

خب اولش پول ثبت نام و اینا میگیرن ینی واسه ی شرکت کار میکنی یا خصوصی؟؟من زبانم عالیع همه دوره هارو گ ...

من اصلا مدرک ندارم. برای شرکت کار میکنم توی ایران تلنت پیدا کردم. دائم سرچ کن هست. سایت جابینجا هم داره. 

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
اره منم با یکیشون الان ی هفتس درگیرم😂

میفهمم دست از سرتون برنمیداره اونا کارشون همینه..

خیلی محترمانه بهش بگو دیگه مزاحم نشو نیمخوام وارد کار بشم علتشم ب خودم مربوطه...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز