2777
2789
عنوان

عکس این آقا با دو تا همسرش !

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 158 پست
دقيقا  حالا بعضيا تحسينش ميكنن كه بخاطر بچش مونده  اگه واقعا بخاطر بچش مونده اوكي   ...

چرنددد ميگه خوودشون عُرضشو نداشتن بچه بهاانس

ترسيدن چون عادت كردن هميشه يه مرد بايد باشه اگه نباشه زندگي تمومه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مثل خانم های که حجاب ندارن واین همه میگن بابا بی حجابی وبدحجابی شما حق الناس نمیفهمن (من مخالف شدید ...

چند همسری بی حجابی اینا همش تا وقتی به خود ادما مربوطه ک زندگی بقیه رو تحت تاثیر نزاره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرنددد ميگه خوودشون عُرضشو نداشتن بچه بهاانس ترسيدن چون عادت كردن هميشه يه مرد بايد باشه اگه نباشه ...

آره واقعا تو اينجور زندگي موندن فقط پستي و حقارته 

به قول دكتر هلاكويي هيچ كسي بخاطر بچه نيست كه تو زندگي  ميمونه 

فقط بخاطر ناداني ناتواني نگراني و نيازمنديه 

چهار تا نون لعنتي 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
آره واقعا تو اينجور زندگي موندن فقط پستي و حقارته  به قول دكتر هلاكويي هيچ كسي بخاطر بچه نيست ...

دقيقا 

شنيدم اون سخنرانيشو

خودشونو پشت بچه قايم كردن 

كه اصولا همچين بچه هايي يا ميشن مثل مادرشون ضعيف و ذليل و ناتوان يا ميشن مثل باباشون وحشي و بي مسئوليت و ....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقيقا  شنيدم اون سخنرانيشو خودشونو پشت بچه قايم كردن  كه اصولا همچين بچه هايي يا ميشن م ...

دقيقا 

ولي ملت هم به اين رفتاراي احمقانه دامن ميزنن 

ميبيني كه چطور سر زيونا افتادن و همه راجع بهشون حرف ميزنن 

اگه كمي عقل و شعور داشتن اين كارو نميكردن 

سه تاشون يكي از ديگري احمق تر 

واقعا ارزش تاپيك زدن ندارن 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
دقيقا  ولي ملت هم به اين رفتاراي احمقانه دامن ميزنن  ميبيني كه چطور سر زيونا افتادن و هم ...

من پسرخالم اينارو ديده بوود (يكم شيطنتش زياده توو دختر بازي)

ميگفت حااجي ادم اينجوري بخواد زن بگيره من خودم نصف روز ميرم ٢ جين از اين زناي بُنجل ميزنم زير بغلم ميارم)

عُرضه دااشتي ٢ تاا خووبشو ميگرفتي ك سرشون ب تنشون بي ارزه 

٣ تاشون شبيه پاشنه پاي مرد ١٢٠ ساله ميمونن 

من مرده بودم از خنده😅🤦🏼‍♀️

من پسرخالم اينارو ديده بوود (يكم شيطنتش زياده توو دختر بازي) ميگفت حااجي ادم اينجوري بخواد زن بگيره ...

😂😂😂😂 دمش گرم

حرف حساب👌👌

😂😂😂😂 دمش گرم  حرف حساب👌👌

ديدم وااقعا رااست ميگه 

زن اگه درست حساابي باشه از هر نظرر به همچين خفتي تن نميده

مگه همين بنجل منجلاي هرجايي