2777
2789
عنوان

بچم

86 بازدید | 15 پست

سلام من دخترم 20روز دیگه یک سالش میشه ولی هنوز بدون کمک واینمیسته راه نمیره مادر شوهرم اینا میگه شما چیکار میکنی که بچه راه نمیره بچه‌ای شما چند ماهگی راه رفت چیکار کنم زودتر راه رفتنی بشه خستم کردن لطفأ کمکم کنید

اونارو ول کن . هنوز جا داره . بچه برادرم ۱۰ روز بعد تولد یکسالگیش راه افتاد

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم هر بچه ای با بچه دیگه فرق داره مقایسه بدترین اشتباهه. بعضی بچه ها زود و بعضی دیر راه می افتن خواهشا به حرف کسی توجه نکن میدونم اعصاب خرد میکنن ولی تو گوشت بدهکار نباشه  یکی از آشناهای ما بجه اش ۱۷ ماهگی راه رفت!الان ما شاالله خیلی ام فعاله.

ما آزری ها میگم بچه اگه زود حرف بزنه دیر راه میره زود راه بره دیر زبون وا میکنه 

دخترم دخترم از ۹ ماهگی شروع کردحرف زدن بعد ۱۳ ماهگی راه رفت

پسرم ۱۱ ماهگی راه رفت ۱۵ ماهگی حرف زد 

دیگه چیزی نمیدونم 

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

صبور باش،راه میفته گلم ان شاءالله 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
ما آزری ها میگم بچه اگه زود حرف بزنه دیر راه میره زود راه بره دیر زبون وا میکنه  دخترم دخترم ا ...

دخترم نه حرف میزنه نه رامیره فقت یه صدا های مثل اغه از خودش درمیاره 

تا 14ماهگی وقت داره راه بره

نه اینجوریام نیست،سه تا بچه ی خواهرزاده م همه یک سال و چهار ماهگی۱۶ ماهگی راه افتادن،بچه های خواهر شوهرامم ۱۵ ماهگی ،الحمدلله همه م سلامت و بدون مشکل هستن،کلا زمان تعیین کردن اشتباهه

حرف بقیه ولش کن من خودم دهماگی راه افتادم  خواهرم دوسالگی  دهترم یساله  بچه با بجه ...

منم خودم 9ماهگی قشنگ میدویدم شوهرم 10 ماهگی رامیرفته دخترم راه نمیره اونای که نزدیکه که همینجوری میگه اونای هم که دوره زنگ میزنه خستم کردن

دخترم نه حرف میزنه نه رامیره فقت یه صدا های مثل اغه از خودش درمیاره 

خوب بچه ها متفاوت هست پسر جاریم ۱۴ ماهگی راه رفت و دو سالگی زبون وا کرد از بس بهش تخم بلدرچین و کبوتر و کبک دادن ولی اون به وقتش حرف زد به حرف بقیه گوش نکن

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
نه اینجوریام نیست،سه تا بچه ی خواهرزاده م همه یک سال و چهار ماهگی۱۶ ماهگی راه افتادن،بچه های خواهر ش ...

تو کارت بهداشت تا 14ماهگی رو زدن پسر خودم 13ماهگی یهو پا شد راه رفت قبلا اصلا راه نمیرفت