2777
2789
عنوان

گوشی بازا 🤳 👇

100 بازدید | 15 پست

بچه ها من میخوام یه گوشی بخرم و هدیه بدم و تا ۳میلیون نهایتا ۳ و پونصد میتونم هزینه کنم براش.

میدونم مبلغ کمی هست و گوشیاهم بالا رفته.

ولی بازم توی این رنج قیمت گوشی ای هست که خوب باشه؟

چیزایی که برام اهمیت داره باطریشه و اینکه هنگ و اینا نکنه و با استفاده زیاد داغ نکنه.

بیشترین استفاده ازش هم نت گردی هست و اینستا و بازی هم بازی سنگینی انجام نمیده.

لطفا اگه تونستید راهنماییم کنید؟

اگه با این قیمت نتونم مورد خوبی پیدا کنم که بیخیالش میشم کلا.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دیجی کالا سرچ کن نظراتو بخون به نتبجه میرسی گلم

ممنونم عزیزم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سامسونگ A01 جدید اومده، گوشی سبکی هست و مناسب افرادی که من گردی می کنن، قیمتش هم از 2تومن تا 2 و 500 ...

ممنونم ازت😘

اتفاقا دیشب که داشتم میگشتم دیدم فقط چون اسمشو نشنیده بودم قبلا یکم ترسیدم.

فک نکنم زیر ۷ میلیون گیرت بیاد

نه عزیزم اگه تا ۶ تومن میخواستم هزینه کنم میتونستم a30s بردارم گوشی خوبیه ولی نمیتونم انقدر.

بااین قیمتا هواوی و شیائومی خوبه زیادم هنگ نمی کنه

مدل خاصی ازشون مد نظرته؟

ممنونم ازت😘 اتفاقا دیشب که داشتم میگشتم دیدم فقط چون اسمشو نشنیده بودم قبلا یکم ترسیدم.

آی مدل یکی دوماه میشه که اومده، جدیده، اینم یکم بگذره و خریدارش زیاد بشه، قیمتش میره بالای 3 تومن 

ممنونم ازت😘 اتفاقا دیشب که داشتم میگشتم دیدم فقط چون اسمشو نشنیده بودم قبلا یکم ترسیدم.

گوشی a01واقعا خوبه تازگیا خواهر شوهرم خریده خیلی خوبه قیمتشم سه ونیم بود 

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
آی مدل یکی دوماه میشه که اومده، جدیده، اینم یکم بگذره و خریدارش زیاد بشه، قیمتش میره بالای 3 تومن&nb ...

ممنونم ازت❤

من نوکیا ۶.۲ خریدم ۴/۲۰۰

خیلی گوشی خوبیه خوندم راجبش ولی واقعا نمیتونم انقدر هزینه کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز