2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست
پیج arzankadeh_1 همین لباسو 200و خورده ای گذاشته

مرجوعی داره اره قیمتا متفاوته یکیش 340 یکیش 280 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم این لباسا فقط تو عکس قشنگن..من اگه داشته باشمش واقعا نمیدونم کجا باید بپوشمش م۲لا با شال و روسری نمیاد موهات باید باز باشه...

در هر صورت من ارزونترشو دیدم داخل ایتا ۲۷۰ فکر کنم...کانال معتبری ام بود🤷‍♀️

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..
مرجوعی داره اره قیمتا متفاوته یکیش 340 یکیش 280 

مرجوعی رو نمیدونم

باید بپرسی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من اینقدر بد شانسم ک نمیاد حالا ببین 

چرا به خودت انرژی منفی میدی اخه تلقین نکن.

ببین دیجی کالا نداره از این مدلا چون دیجی کالا مرجوعی داره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

به نظرم این لباسا فقط تو عکس قشنگن..من اگه داشته باشمش واقعا نمیدونم کجا باید بپوشمش م۲لا با شال و ر ...

مرجوعی بود؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چرا به خودت انرژی منفی میدی اخه تلقین نکن. ببین دیجی کالا نداره از این مدلا چون دیجی کالا مرجوعی دا ...

دیجی کالا لباساش همشون بد ترکیبن اصلا قشنگ نیستن 

مرجوعی رو نمیدونم باید بپرسی

اوکی برم بپرسم ببینم 

من ۶۵ کیلوام و قدم ۱۵۸ خب؟ داخل اون کانال اندازه هاصو زده شاید قشنگ میاد تا روی مچ خام😐

نمیاد بهم یعنی 🤔🤔

به قول پسر ۲ساله م ماکس هم داره  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...