2777
2789
عنوان

جاری

184 بازدید | 9 پست

بچه ها خیلی اعصابم خورده چند روز پیش جاریم و شوهرش دعوا کردن اونم دعوای شدید کتک کاری و اینا.روز بعد دعوا شوهرش زنگ زد گفت تو رو هم میزنم چون با زنم صحبت نکردی خونه اون داداشم.

منم رفتم به جاریم گفتم یعنی دعوای شما به خاطر صحبت نکردن ما بود گفت نه کلی حرف زشت بارم کرد و اینجوری دعوا شد 

حالا امروز شوهرم رفته بود اونجا جاریم بهش گفت شایدم دعوامون سر همین صحبت نکردن منو زنت بود میگفت شوهرم هی بحثو میکشید سر این موضوع 

ببخشید بچه ها من نمیخوام اسم من تو دعواشون باشه

رفت زنگ زد به اون جاریمم گفت سر این دعوامون شد که دلشادمو مامانم واسه سفره دعوت نکرد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جاریم رفته پیش بقیه گفته علت دعوای منو شوهرم دلشاد بوده

ماجراش از این قراربوده که خودشو شوهرش دعواشون شد و کتک کاری کردن بعد شوهرش زنگ زد به من گفت تو رو هم میزنم چون تو خونه داداشم دیدم با زنم صحبت نکردی منم بهش گفتم دستت بهم برسه شکایت میکنم حالا اینا به کنار بعدش 

بعدش رفتم به جاریم گفتم دعواتون سر چی بود که شوهرت منو تهدید کرد اونم گفت سر چیزای دیگه خیلی صحبت کردیم که از ناراحتی هایی که داشتیم بعدش نمیدونم چی شد رفت به شوهرش گفت فلانی اومده به من اینا رو گفت شوهرش هم گفت من خودم کور نبودم دیدم با هم صحبت نمیکنین

حالا جاریم از وقتی من بهش گفتم شوهرت اینو گفته همه رفته گفته اره دفوای ما به خاطر دلشاد بوده 

نگاه چطوری راحت انداختنش گردن من

جاریم گفت دعوامون به خاطر دلشاد بوده

خب بگ اصلا و ابدا دیگ محلش نگذار 

اگر کسی بهت گفت دعوا بخاطر تو بوده بگو یعنی من اینقد مهمم واس اینا ک اگ باهاش حرف نزنم دعوا کننن پس بزار بکنن کاش همو میکشتن 

اصلا هم نترس و نگران نباش اون برادرشوهرتم بشون سرحاش

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده