2777
2789
عنوان

مورچههههههه

70 بازدید | 14 پست

كل خونه رو هر يك روز درميان جارو ميكشم و لونشونو پيدا كردم يك هفته هم نشده اسپري و پودر حشره كش زدم بعد از روي اونا نعنا و آبليمو و آب و نمك و فلفل ريختم بعد روي همه اينا يبار ديگه پودر حشره كش زدم و اسپري زدم ولي باز نميدونم چجوري به دو روز نكشيده ميان بيرون

كل خونمون شده مورچه سفره رو هر روز تميز ميكنم ولي باز كه ميكنم مورچه داره تو كابينتا مورچه 

خودمم از هيچ موجودي نميترسم جز مورچه چندشمم ميشه تازه 

توروخدا هر راهي بلدين برا از بين بردنش بگين.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

شما خونتون مورچه داره

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این گچ ها که مثه گچه تخته سیاهه بگیر بزن گوشه های خونه 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

نكنه خونمون دعايي يا نظري داشته باشه از يكي شنيدم اگر دعا باشه تو خونه مورچه و عقرب و اينا پيدا ميشه 

با اينكه اصلا اعتقادي به دعا ندارم ولي ديگه چيزي به ذهنم نميرسه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

پودر مورچه کش بگیر همه جای خونه کنار دیوارها بریز میرن

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
پوست خیار یا از این اشعه ها هستن جونورارو فراری میدن از اونا بگیرین 

پوست خيارم گذاشتن ولي انگار نه انگار

این پودرا فایده نداره . هرجا دیدی لونه کردن اسپری حشره کش بزن تا بمیرن بعد تمیز جارو کن رو سوراخشون چسب آکواریوم بزن که راهشون بسته بشه . ینوع سم هست مثل شیشه پاکن مشکی و قرمزه فکر کنم اسمش کامن هست بگیر زیر کابینتا و دورتا دور خونه بریز . در و پنجره هم تا ته باز کن بوش بره

پودر مورچه بگیر همه جای خونه کنار دیوارها بریز میرن

ريختم تازه خونه تكوني يك هفتس تموم شده دور تا دور خونه رو ريختم

نمک فک کنم خوبه

بالا هم گفتم نمك و فلفل و آب و آبليمو و نعنا رو قاطي كردم با هم ريختم و پوست و خيار و اسپري و پودر مورچه كش هيچكدوم جواب نداده ميخورن ميان بيرون

بالا هم گفتم نمك و فلفل و آب و آبليمو و نعنا رو قاطي كردم با هم ريختم و پوست و خيار و اسپري و پودر م ...

نه من نمک تنها امتحان کردم یکبار خوب بود دم لونشون بریز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹