2777
2789

دقیقا میشه یکی بگه

منم یکی دان کردم اما میترسم گوش بدم

یکی میگفت یه نفر فلج شده😐😐😐😐😐

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا فلج نمیشی که  ولی کلا اثر گذاری داره؟

گوش نکردم منم 

فعلا دنبال این بودم ببینم کی گوش کرده چه نتیجه ای گرفته

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
گوش نکردم منم  فعلا دنبال این بودم ببینم کی گوش کرده چه نتیجه ای گرفته

من خودم ی دونه پوست گوش کردم نتیجه گرفتم خیلی سفید تر شدم ولی چون ول کردم برگشت 

من خودم ی دونه پوست گوش کردم نتیجه گرفتم خیلی سفید تر شدم ولی چون ول کردم برگشت 

اعه خوبه؟

من گوش کردم نتیجه دیدم ولی نه نتایج بزرگ 

مثلا ساب عشق گوش کردم پسرایی که قبلا باهاشون در ارتباط بودم (واسه ازدواج) یکی یکی برگشتن یکی که همون یه ساعت بعد از گوش دادن به ساب برگشت ولی من رد کردم همه رو هنوز ایده آلم رو جذب نکردم

بیشتر ساب جذب گوش دادم البته نه تغییرات

مینـــا صدام کنین
هر سابی رو گوش نده باید از سازنده معتبر گوش بدی

از گوگل دان کردم

اگه بخوای بگیری هم قیمتاش خیلی زیاده از ۱۵۰ تا ۵۰۰ خورده ای🙂😐

من گوش کردم نتیجه دیدم ولی نه نتایج بزرگ  مثلا ساب عشق گوش کردم پسرایی که قبلا باهاشون در ارتب ...

عه چ سابی بود سازندش کیه 

میشه برای جذب ی شخص خاص گوش کرد؟ 

من سابی ک گوش دادم ولمنتال بود فک کنم