belanca مدیر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 عنوان کسی ژل لب زده ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست درد داره ؟ بی حسیش چطوریه؟ چقدر طول میکشه؟ ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈 1399/12/01 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
belanca مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 من دیروز زدم... خیلی ناراحتم... دو سیسی زدم... بله درد داره... آمپول بی حسیش بیشتر درد داره... فقط خ ... سلام ببخشید چقدر طول میکشه؟ دردش قابل تحمل نیست؟ من خیلی تحملم کمه میترسم برم ابروریزی بشه ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
soozebahman عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2568 سلام ببخشید چقدر طول میکشه؟ دردش قابل تحمل نیست؟ من خیلی تحملم کمه میترسم برم ابروریزی بشه بستگی به روشی ک برات میزنه داره معمولا یه ربع. آره قابل تحمله
belanca مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 بستگی به روشی ک برات میزنه داره معمولا یه ربع. آره قابل تحمله اهان مرسی🙏🏻 من یه سی سی میخوام بزنم ولی از ترس اینکه دردشو نتونم تحمل کنم میخواستم کنسل کنم وقتمونمیدونم اصلا چکار کنم ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
soozebahman عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2568 اهان مرسی🙏🏻 من یه سی سی میخوام بزنم ولی از ترس اینکه دردشو نتونم تحمل کنم میخواستم کنسل کنم وقتمو ... خیلی لازم داری ک بزنی؟؟ اگه ک نه بنظر من بیخیال شو.. کاش برمیگشتم به دیروز و اینکارو نمیکردم.. الان دلم میخواد برم تخلیه کنم
belanca مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 خیلی لازم داری ک بزنی؟؟ اگه ک نه بنظر من بیخیال شو.. کاش برمیگشتم به دیروز و اینکارو نمیکردم.. الان ... لب بالام انگار اصلا ندارممن شنیدم تا هفته اول خیلییی ورم داره شاید مال شما تا هفته بعد بهتر بشه ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
soozebahman عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2568 لب بالام انگار اصلا ندارم من شنیدم تا هفته اول خیلییی ورم داره شاید مال شما تا هفته بعد بهتر بشه خداکنه عزیزم... بخدا همش گریه میکنم... بغض ولم نمیکنه... پولم رفت.. حالمم خرابه... 😭😭😭
belanca مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 خداکنه عزیزم... بخدا همش گریه میکنم... بغض ولم نمیکنه... پولم رفت.. حالمم خرابه... 😭😭😭 من دوستمم تا هفته اولش همش ناراحت بود ولی بعدش که جا افتاد خیلی راضی بود فک کنم برای شما هم همین طوری باشه ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
soozebahman عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2568 من دوستمم تا هفته اولش همش ناراحت بود ولی بعدش که جا افتاد خیلی راضی بود فک کنم برای شما هم ه ... ممنون عزیزم از دلداریت.❤️دوستتون چند سی سی زد؟
belanca مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 ممنون عزیزم از دلداریت.❤️ دوستتون چند سی سی زد؟ ۱/۵ سی سی ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
belanca مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 بعدش خوب شد؟ طبیعی شد؟ضایع نبود؟ اره روسی زده بود که هفته اول اردکی شده بود گریه میکردولی بعدش خوب شد قشنگ شدولی خیلی درد داشته مثل اینکه ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈