بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
صبحا ساعت چن پا میشدی شبا چند میخوابیدی اینکه الان به ازمون نمیرسم دیگه عب نداره خب؟🙁🙁🙁
ازمون بعد عیدو بدع همون ک ۲۰فروردینه
۷ شروع میکردم یه ربع ب ۷پا میشدم شبم ۱۲/۳۰میخوابیدم بین درس استراحت نمیکردم فقط در حد جابجاکردن کتابام نهار ۴۵دیقه شامم۴۰دیقع استراحت میکردم تو طول روزم یک ساعت ورزش میکردم حدود ۱۴ساعتی میخوندم
چند تا منبع زیست زدید من میخوام خیلی سبز و ای کیو و تستای قلمچیوبزنم اوکیه همینا؟
خودتو گیجنکن زیادن اینا اگ ای کیو برسی بزنی کافیه
یه منبع داشتم واسع زیست خیلی سبز بود
شیمی مبتکران خیلی زیاده ینی واقعا با شیمی سبز میشه درصد خوب زد؟؟ چند زدی شما شیمی و زیستتو 😥😥😥
درصدام هست تو تایپیکم
واسع شیمی مبتکران زدم ولی ویدیوهای آقاجانیم میدیدم
اصلاکتاب خیلی سبز شیمی رو ندیدم اطلاعاتی راجبش ندارم
خدایا هرگاه دلم رفت تامحبت کسی رابه دل بگیرد،تواورا خراب کردی!خدایا،به هرکه وهرچه دل بستم،تودلم راشکستی!عشق هرکسی رابه دل گرفتم تو قرار از من گرفتی!هرکجا خواستم دل دردمندم راآرامش دهم،درسایه امیدی وبخاطر آرزویی،برای دلم امنیتی به وجود آورم،تو یکباره همه را برهم زدی!ودرطوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی تا هیچ آرزویی دردل نپرورم...توچنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم وبه جز تو آرزویی نداشته باشم و جز توبه چیزی یا کسی امید نبندم وجز درسایه توکل به تو آرامش و امنیت احساس نکنم...خدایا تورا براین همه نعمتت شکر میکنم