2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی

مادر بزرگم خودش یه چیزی های قاطی میکرد مثل شامپو شپش برو دارو خونه شامپو شپش بزنه بعد زیر اب گرم با شونه ریز تمیز کن بعدش حشره کش یه کمی بژن توی سر بعد با یک دستمال سر تموم سر و بپوشون فقط زیاد نزنیا که تو نفس برها بعد توی حیاط خونه یا توی تراس جلوی افتاب بره بعد از ۱۵ دقیقه دستمالش باز کن جلوی افتاب شونه کنه افتاب با این حشره کش نابودشون میکنه شپش رو بعد بره حموم با اون شامپو بشور بعدش حتما نرم کنده بزنیا 

فقط نه حشره کش زیاد بزنیا و حتما توی فضای در بسته باشه  این کارو روی توی ۳ یا ۴ روز انجام بده مطمنن خوب میشه

یه شیشه سس بزرگ بردار و به کل موهات آغشته کن روشو نایلون بکش تا صبح بعد برو حموم کل حوله روسری شال م ...

سس دوست دارن شپشا چاق میشن تنبلی تخم دان میگیرن منقرض میشن بعد

بنظر من رنگ کن 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

من شنیدم باپودر لباسشویی سر بشوری خوبه

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

روغن زیتون استفاده کن به موهات بزن دوساعت روسربمونه بعدبروحموم بااب داغ بشوروشونه ریزبکش ازداروخونه هم یه شامپوبگیرکه توجاش هم روغن داره هم شامپو اسمش نلاآنتی نیت

برای موهای دخترم منم هر کاری رو امتحان کردم ولی از تنها چیزی که نتیجه ی قطعی گرفتم محلولی بود که از ی پیج اینستا گرفتم و موهای دخنرم رو بطور کل پاک کرد میخوای میتونم به تو هم معرفی کنم 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp