2777
2789
عنوان

جاری

233 بازدید | 11 پست

بچه ها خیلی اعصابم خورده چند روز پیش جاریم و شوهرش دعوا کردن اونم دعوای شدید کتک کاری و اینا.روز بعد دعوا شوهرش زنگ زد گفت تو رو هم میزنم چون با زنم صحبت نکردی خونه اون داداشم.

منم رفتم به جاریم گفتم یعنی دعوای شما به خاطر صحبت نکردن ما بود گفت نه کلی حرف زشت بارم کرد و اینجوری دعوا شد 

حالا امروز شوهرم رفته بود اونجا جاریم بهش گفت شایدم دعوامون سر همین صحبت نکردن منو زنت بود میگفت شوهرم هی بحثو میکشید سر این موضوع 

ببخشید بچه ها من نمیخوام اسم من تو دعواشون باشه

رفت زنگ زد به اون جاریمم گفت سر این دعوامون شد که دلشادمو مامانم واسه سفره دعوت نکرد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو لیاقتت همون که باهات حرف نزنم همون بهتر که از شوهرت کتک بخوری

وای اون وقت این حرفو هم میره میزنه به همه

عکس دستش که سوخته رو نشون همه داده

کار خیلی زشتی کردن ولی وقتی میگی داداشش زندانه حتما اعصاب درست و حسابی نداره بیخیال شو و اصلا باهاش ...

من که کاری باهاش ندارم عزیزم

چند وقت پیش پسرم با بچه هاش تف کردن به هم اینم رفت به مادرشوهر گفت بچه فلانی تف کرد به من بعد دوباره اینو به شوهرم گفت شوهرمم زد تو گوش پسرم

دوسه روز پیشم مامانش سفره گرفت خودش زنگ زد به جاری بزرگم ولی به من نگفت اخه خودش داره با من کل کل میکنه

من که کاری باهاش ندارم عزیزم چند وقت پیش پسرم با بچه هاش تف کردن به هم اینم رفت به مادرشوهر گفت بچه ...

همون بهتر که باهاش کاری نداشته باشی و رفت و امدت رو محدود کنی تا از شر رفتاراش در امان بمونی