2777
2789
الان ایشون هشتمه دیر نیست که سال دیگه بره؟واسه قبولی تو مدرسه نمونه

نه من خواهرم اصلا اون موقع کلاس نمیرفت ولی کتاب تست گرفته بود تو نهم زیاد تست زد از یازدهم رفت قلم چی الانم رتبه اش زیر صده به نظرم واسه کنکور از دهم باید رفت قلم چی و اینکه حتما طبق برنامه راهبردی پیش رفت مطمئن باشی موفق میشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من خواهرم اصلا اون موقع کلاس نمیرفت ولی کتاب تست گرفته بود تو نهم زیاد تست زد از یازدهم رفت قلم چ ...

هزینش چطوریه یخورده کامل اگه میشه توصیح بده بعد کلاس اموزشی هم داره واسه ریاضیو علومو؟؟؟

🖇🍭💛🍃
منم از نهم میخوام برم ک بهم کمک کنه

موفق باشی باید تلاش کنی اولش ترازت خوب نمیشه ولی بعدا پیشرفت میکنی واینکه اصلا به کسی رتبه وترازتو نگو فقط خودت وخانواده وپشتیبانت من چون خوارم دهم نرفته بود با اینکه شاگرد اول بود ولی تو آزمونا مشکل داشت ایشالله موفق باشی گلم

هزینش چطوریه یخورده کامل اگه میشه توصیح بده بعد کلاس اموزشی هم داره واسه ریاضیو علومو؟؟؟

نمدونم ولی طرفای یک یکو نیم باید بشه الانشو نمیدونم بستگی ب پایت داره

قیمتها هر سال فرق می کنه باید زنگ بزنی نمایندگی شهرتون ولی قسطی می کنن تو شش قسط یا چک میگیرن کلا راه میان باهات کلاساش واسه خود قلم چی نبود ما هم چون تو یه ساختمون بود با این تصور نوشتیم ولی کلاساش بدرد نخورد به نظرم کتابو خوب بخونی وطبق برنامه راهبردی پیش بری موفق میشی باید زحمت بکشی واینکه برو تو سایت بعضی وقتا آزمون هدیه داره می تونی شرکت کنی اخباری هم که می نویسه مفیده کلا سایتش کلی می تونه کمکت کنه با رتبه برترها حرف زده وخیلی چیزای دیگه به جای نی نی سایت از سایتایی استفاده کنید که باعث پیشرفتتون بشه موفق باشی گلم