2777
2789
نمیدونم اینا ربطی داره یا نه ولی چیزایی که در من تغییر کرده بود اینا بود: خوابم کم شده بود، همه ش گر ...

حالامنتظرم برم آنومالی جنسیت نینی روبدونم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

انشالله بسلامتی زایمان کنی نینی من سمت راسته شوری دوست دارم اماشیرینم میخورم ببخشیدا سینهام تیره شدن ...

انشاءالله شما هم‌همینطور 🌹

نی نی منم سمت راسته، دون دون واسه منم نشده

ان تی بهتون نگفت جنسیت احتمالی رو؟

البته من هفته ۱۵ رفتم سونو واسه کلیه م که اونجا جنسیت نی نی رو قطعی گفتن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالامنتظرم برم آنومالی جنسیت نینی روبدونم 

انشاءالله هر چی دوست داری همون باشه 🙏🌹

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
انشاءالله شما هم‌همینطور 🌹 نی نی منم سمت راسته، دون دون واسه منم نشده ان تی بهتون نگفت جنسیت احتم ...

ان تی نرفتم عزیزم آنومالی رومیخام برم 

انشاءالله هر چی دوست داری همون باشه 🙏🌹

فقط سالم وصالح باشه هدیه ازطرف خداست هماناکه بهترین آفریننده است 

ان تی نرفتم عزیزم آنومالی رومیخام برم 

به سلامتی باشه عزیرم

فقط سالم وصالح باشه هدیه ازطرف خداست هماناکه بهترین آفریننده است 

آره واقعا، منم مثل شما خیلی واسه داشتنش سختی کشیدم خدا واسمون حفظشون کنه، سالم و صالح باشن 🌹

آره واقعا، منم مثل شما خیلی واسه داشتنش سختی کشیدم خدا واسمون حفظشون کنه، سالم و صالح باشن 🌹

الهی آمین انشالله بسلامتی دنیابیان وماهم حس شیرین مادرشدن رو شیردادن بغل کردن نوازش کردن بو کردن راحس کنیم به امیدخدا