2777
2789

عزیزم از اکواریوم فروشی

واسه چه کاری میخوای من میتونم راهنمایی کنم

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهران

ببین آکواریوم فروشی که توی تهران فراوونه مرکزشم نواب

اما من از رباط کریم میخرم.

واسه چی میخوای حلزون

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون
ببین آکواریوم فروشی که توی تهران فراوونه مرکزشم نواب اما من از رباط کریم میخرم. واسه چی میخوای حلز ...

اها ممنون 

نگه دارم فقط

علاقه خاصی به حلزون دارم  

اها ممنون  نگه دارم فقط علاقه خاصی به حلزون دارم    

حلزون سیب بخر هم خوشگله هم انگل نیس

توی آکواریم باید نگه داری من رامشورن داشتم راضی نبودم.بعد یه دونه بخر چ ن خود تکثیر هستن 

حلزون سیب بخر هم خوشگله هم انگل نیس توی آکواریم باید نگه داری من رامشورن داشتم راضی نبودم.بعد یه دو ...

یعنی باید تو اب نگهشون دارم؟

یسری از نوع هاشون هستن که تو خاک مرطوب میشه نگهشون داشت اونا خوبن بخوام بگیرم؟

یعنی باید تو اب نگهشون دارم؟ یسری از نوع هاشون هستن که تو خاک مرطوب میشه نگهشون داشت اونا خوبن بخوا ...

من حلزون توی آب خریدم اونارو نمیدونم کنار ماهی هام نگه میداشتم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز