2777
2789
آناناس بچه رو خوش صدا میکنه  انار ،عناب ،سیب ،به ،کلا میوه ها بچه رو زیبا میکنه هرچیزی خون رو ...

اره یه جایی خوندم نوشته بود برا اینکه پوست بچه خوب باشه سعی کنید روعن مصرفی زیتون باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی بود سبزه بودن من وقتی باردار بودم بهم گفت سبزی نخوری ها بچت سبزه میشه  خواهر زادش گفت مادر بزرگمون چقدر قورمه سبزی خورده ها هممون رنگ گرفتیم

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

تجربه خودم رو بگم خوندن سوره محمد بچه رو خوش رو و دوست داشتنی و خوش خو میکنه 

من سر دخترم خوندم خیلی خوش اخلاق 

البته آرامش روحی خودت هم خیلی موثره

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ژنتیکه فقط به خدا😑😑😑

نه والا من بچه دیدم پدر و مادر و جدش پوستشون گندمی و سبزه بود بچه سفیییییید 😍😍😍

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
برا من باز نمیشه مختصر بگو لطفا😊😘

اعمال ماهانه ایام #بارداری ❣

هر ماه سوره ی ذکر شده را به میوه ذکر شده در آن ماه، خوانده و میل شود.

ماه اول: خرما و سوره ی قدر (۵-۶ بار در ماه)

ماه دوم: عناب و سوره ی توحید

ماه سوم: سیب و آیه الکرسی

ماه چهارم: کندر، انجیر، سیب سرخ و سوره یوسف

ماه پنجم: تخم مرغ، سوره یوسف و حجر

ماه ششم: انار و سوره ی فتح

ماه هفتم: سیب و سوره یس

ماه هشتم: کنجد و سوره هل اتی

ماه نهم: خرما و سوره مومنین

توصیه شده از طرف یکی از شاگردان علامه حسن زاده آملی

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.

خب ژنتیک که فقط پدر و مادر نیس😐بچه ممکنه به مادربزرکا یا پدربزرگا و کلا هر دی ان ای که در بدن مادر وپدر وجود داشته باشه بره.

یه خانومی میگفت من و همسرم بسیار زیبا هستیم ولی بچمون اصلا شبیه مون نیست 

به زور معمولی حساب میشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
تو ماه هشتم بارداری سوره یوسف روش بخونی میگن خوبه من همه ی اینارو امتحان کردم بچمم خیلی ناز شد سفید ...

شما یا همسرت خودتون چشم رنگی بودید؟

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.
خب ژنتیک که فقط پدر و مادر نیس😐بچه ممکنه به مادربزرکا یا پدربزرگا و کلا هر دی ان ای که در بدن مادر ...

میگم جدش دقت کن😐🤦🏻‍♀️

عمه عمو دایی همشووون عزیزم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
یه خانومی میگفت من و همسرم بسیار زیبا هستیم ولی بچمون اصلا شبیه مون نیست  به زور معمولی حساب م ...

این خیلی زور داره 🤦🏻‍♀️ 

ولی بازم بچه هرچی باشه برای پدر و مادرش عزیزه