2777
2789

چهل تا سوره یوسف رو سیب بخون بخور 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدااا ک بچه از وقتی میره تو شکم خرجاش شروع میشه😂😂 اناناس صدای بچه رو خشگل میکنه... سیب قرمز  بخور بچه سفید میشه به بخور حتما و انبههه وااای من چقد میخوردم😂😂😂😂 ولیییی شدهههه ک حالممممم بهم میخوره از بچه و نوزادو زن باردار واااا نباشه از بس سختی کشیدم الانم یکمه هی باید چی گرمی بخورم و ترس و لرز ک نکنه ی وقت باردار باشم

زندایی من صندوق صندوق سیب و هلو میخورد  والا بچه ش که خوشگل نشد... حتی از مادر و پدرش زشتتر

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

ب تجربه میگم انار

گوجه هم زیاد نخور

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  

من توی حاملگیم از همون اول چهار زیره با آب‌جوش نبات میخوردم، چون ترش میکردم 

بعدش فهمیدم رازیانه که توی چهار زیره هست چشمای بچرو درشت میکنه

الانم بچم چشماش خیلی درشتو قشنگه

ولی بهت بگم اینا همه ژنه 

بچه من کپی شوهرمه فقط چشمای دخترم خیلی درشت تر از شوهرمه 

البته انار فک کنم انار شیرین باعث زیبایی میشه

حتما،

من فقط شنیدم انار شیرین یا ترششو نمیدونسم،،  باعث شجاع شدن بچه هم میشه اگ تو بارداری بخوری

همیــشہ*عـشـق *باشد💕همیشه بـرڪـتـــ🍀🍃         

یه عکس دارم الان واست آپلود میکنم خیلی به درد بخوره

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.

اینهاش

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.