2777
2789
والا من حوصله تلاش و اینارو ندارم هر چی شد شد😂🤚

حالا اینو میگی چون دچار مشکل خاصی نشدی 

سختی ها بالاخره میان و باعث پیشرفت آدم میشن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه.چند روز پیش تماس  تصویری گرفته بود انقد خندیدم بهش😂

هفته دوم ازدواج شوهرم رفت واسه تنوع کچل کرد بدون اینکه به من بگه

اصلاً نمی‌تونستم بهش نگاه کنم چون از خنده غش میکردم

خیلی گرد و گوگولی بود😂😂😂😂

هفته دوم ازدواج شوهرم رفت واسه تنوع کچل کرد بدون اینکه به من بگه اصلاً نمی‌تونستم بهش نگاه کنم چون ...

واای اره😂😂😂اینم سوژه من شده😑😂قبل رفتنش ی عقد ساده داشتیم کلش کچل بود😂😂چقد غر زدم من ک کلاه گیس بزار عکسا بد در میاد😐😂😂

انشالا که هیچکس دچار مشکل جدی نشه تو زندگیش🙁😔

همه مشکل ها که بد نیستن مثلاً واسه صاحبخونه شدن یه جور سختی پیش میاد 

واسه عوض کردن ماشین وخریدن مدل بالاترش یه سختی هست

جنس مشکلات باهم فرق داره

مثلاً بارداری و مادر شدن خودش خیلی سخته ولی دوست داشتنیه

تا باشه از این سختی ها که باعث پیشرفت میشن

و سختی بیماری جنسش فرق داره ایشالا هیچ کس دچار اون نشه یا سختی هایی که به روح و جسم آدم ضرر میزنن 😔

واای اره😂😂😂اینم سوژه من شده😑😂قبل رفتنش ی عقد ساده داشتیم کلش کچل بود😂😂چقد غر زدم من ک کلاه گی ...

مگه برق می‌زده که عکست خراب بشه😂😂😂

همه مشکل ها که بد نیستن مثلاً واسه صاحبخونه شدن یه جور سختی پیش میاد  واسه عوض کردن ماشین وخری ...

من همیشه بزرگترین مشکل رو طلاق و دوری از فرزند میدیدم.خیلی سخته.حرف مردم.دوری از بچت.واای😔

من همیشه بزرگترین مشکل رو طلاق و دوری از فرزند میدیدم.خیلی سخته.حرف مردم.دوری از بچت.واای😔

حتی طلاق هم بعضی وقتها میتونه کارگشا باشه و رسیدن به آرامش بعد از یه زندگی جهنمی باشه بالاخره رسیدن به هرچیزی قیمتی داره

اونایی که بعد از طلاق دوری از بچه شون رو تحمل میکنن در واقع همون بهایی هست که واسه رسیدن به آرامش پرداخت کردن

بعضی ها هم حاضر نیستن از حق مادریشون بگذرن در عوض زندگی خودشون و آرامششون رو فدا میکنن

در کل باید تو موقعیت تصمیم بگیریم

شما از الآن نباید به این چیزا فکر کنی(جذب نکن)

به چیزای خوب فکر کن